Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Αποτελέσματα: 454

Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος”

Κάποια στιγμή, αποφασίσαμε ότι δεν είχαμε πλέον το δικαίωμα να παρακολουθούμε τα πράγματα σαν παθητικοί θεατές, ότι το παιγνίδι της αντιστροφής της πορείας προς την ποιοτική αναβάθμιση του νησιού δεν είχε χαθεί οριστικά και ότι ο αγώνας για να πετύχουμε το στόχο μας άξιζε κάθε κόπο. Ιδρύσαμε, λοιπόν, τον Πολιτιστικό Σύλλογο “η Σκιάθος”, στον οποίο και σας καλούμε να συμμετάσχετε και με τις δικές σας δυνάμεις, όσο μικρές και εάν νομίζετε ότι είναι αυτές.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλείων Δήμου Ιλίου «Η Αρχαία Ολυμπία»

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2008 στο Ίλιον Αττικής.Σκοπός του ήταν η διατήρηση κ διάδοση των παραδόσεων του τόπου μας κ η διατήρηση ζωντανού του πολιτισμού μας.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς- Αλυκής

Στόχος του Συλλόγου είναι η διάσωση, διαφύλαξη, διατήρηση, καλλιέργεια, και διάδοση τοπικών εθίμων, ηθών και παραδόσεων μέσω πνευματικών καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακινάδου – Ζάκυνθος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακινάδου ιδρύθηκε το 1979 από μια παρέα 20 κατοίκων του χωριού Σαρακινάδο, αφορμή στάθηκε η έλλειψη πολιτιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και η ανάγκη για τη μεταξύ τους στενότερη σύνδεση και δημιουργική συνεργασία, αλλά και την επαφή τους με άλλους πολιτιστικούς φορείς – συλλόγους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό τη διάσωση και ...

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαίας Φωκίδος «Ο Άγιος Ευθύμιος”

Το κενό που είχε αφήσει η παύση λειτουργίας του προηγούμενου Συλλόγου ήταν μεγάλο και όλοι αναζητούσαμε μια διέξοδο.Έναν κοινό στόχο με σημείο αναφοράς τον Βελενίκο, που να φέρει κοντά όλους τους απανταχού Βελενικιώτες. Όλους όσους ζουν στην Ελαία, στην Πάτρα, στο Αίγιο, στην Αθήνα, τους μετανάστες στην μακρινή Αυστραλία και Βενεζουέλα.

Περισσότερα »

Αδελφότητα Κρητών Περιστερίου

Εμείς οι κρητικοί, όταν βρισκόμαστε μακριά από τον τόπο που μας γέννησε, πλημμυρίζουν την καρδιά μας δυο ισχυρά συναισθήματα. Το ένα είναι η νοσταλγία μαζί με την αγάπη μας για την Κρήτη και το άλλο η περηφάνια για την καταγωγή και την ιστορία μας. Και τα δυο, μας γεμίζουν ευθύνη και καθορίζουν τα βήματα μας ...

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης,του Δήμου Ηρακλείου, ξεκίνησε την λειτουργία του με την εκλογή του πρώτου Δ.Σ. την 3-10-1985. Από τότε υπηρετεί με πάθος τον πολιτισμό και την πνευματική - κοινωνική - περιβαλλοντική ανάπτυξη και αναβάθμιση της Συνοικίας μας.

Περισσότερα »