Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Αποτελέσματα: 454

Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου ιδρύθηκε το 1976 από ανθρώπους με ευαισθησίες και αγάπη για τον τόπο , που θέλησαν να συνεχίσουν την παράδοση και την πολιτισμική μας κληρονομιά.

Περισσότερα »

Σύλλογος Καμπίων και Αγρελωπού Αττικής «Τα γενέθλια της Θεοτόκου»

Η ομάδα αυτή φτιάχτηκε με σκοπό να γίνει γνωστό στους απανταχού Καμπιούσους και Αγρελωπούσους η επανενεργοποιήση του συλλόγου της Αθήνας.Ας βοηθήσουμε όλοι.Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους!

Περισσότερα »

Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων «Ο Πύρρος»

O Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων ” Ο ΠΥΡΡΟΣ ” ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό την διατήρηση του Ηπειρώτικου στοιχείου και την ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς και την ύπαρξη ενός κοινού σημείου αναφοράς για τους Ηπειρώτες του δήμου των Αγίων Αναργύρων.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαρίεσσας Νάουσας «Ο Άγιος Δημήτριος»

Το όνομα του συλλόγου δόθηκε προς τιμήν και ευλογία του προστάτη και πολιούχου του χωριού Αγίου Δημήτριου.Έτος ίδρυσης 1980. Η ταυτότητα του συλλόγου: Η έρευνα – διάδοση και διάσωση των παραδοσιακών χορών και εθίμων της Μακεδονίας…Στόχος του δεν είναι μόνο η διατήρηση αλλά και η διάδοση της Μακεδονικής παράδοσης στις νεότερες γενιές. Ο σύλλογος διαθέτει ...

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρτης «Η Αφησιά»

Μερικοί από τους σκοπόυς του συλλόγου είναι η ανάπτυξη της συναδελφικής αλληλεγγύης και της ευγενικής άμιλλας ανάμεσα σ’ όλα τα μέλη του και η διαμόρφωση και προβολή θέσεων πάνω στα ζητήματα της διαφύλαξης και διάσωσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της ανάπτυξης του Νεοελληνικού μας πολιτισμού.

Περισσότερα »

Σύνδεσμος Απανταχού Αστυπαλαιέων “Παναγία η Πορταΐτισσα”

Ο Σύνδεσμος Απανταχού Αστυπαλαιέων “Παναγία η Πορταΐτισσα” ιδρύθηκε το έτος 1919, με στόχο το ανέβασμα του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των Απανταχού Αστυπαλαιέων.

Περισσότερα »

Σύνδεσμος Βορειοδυτικής Ικαρίας Προοδευτικός Σύλλογος Βρακάδων

Σκοποί: Η μελέτη, προβολή και επίλυση των προβλημάτων εξωραϊσμού, πολιτιστικής ανάπτυξης, επιμόρφωσης των κατοίκων, ειδικότερα επάνω σε αγροτικά θέματα, αθλητικής δραστηριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος που αφορούν το χωριό ΒΡΑΚΑΔΕΣ ΙΚΑΡΙΑΣ, σε σχέση με τα γενικότερα προβλήματα της ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ.

Περισσότερα »