Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Αποτελέσματα: 432

Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητηνίας «Η Κάστελλος»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητηνίας "H ΚΑΣΤΕΛΛΟΣ" ιδρύθηκε το 2000 από τον Μαριεττάκη Τάκη, μετά από προτροπές πολλών κατοίκων του χωριού, ιδιαίτερα των γυναικών αφού προηγήθηκε η δραστηριοποίηση του Χορευτικού Μπαλέτου Κρητηνίας ύστερα από 40 χρόνια σε μια ανεπανάληπτη και συγκινητική εμφάνιση των νέων του Χωριού στην Άμαρτο.

Περισσότερα »

Φιλοπρόοδος Όμιλος Εμπορειού

O σύλλογος έχει δύο άξονες δράσης: την προσπάθεια από κοινού με φορείς, συλλόγους και άτομα για την λύση κάποιων προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής του Εμπορειού (σχέδιο πόλης, ύδρευση, χώροι στάθμευσης, κ.α.) και την δημιουργία των συνθηκών που χρειάζονται για να γίνει ξανά ο Εμπορειός χώρος πολιτισμού (Γιορτή Μαστίχας, ανάδειξη ιστορικών χώρων, ιστορία του Εμπορειού κ.α.).

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών έχει ως βασικό σκοπό την αναβίωση της πολιτιστικής κληρονομιάς και την αναβίωση της γεωργικής κοινότητας στα σύγχρονα οικολογικά πλαίσια.

Περισσότερα »

Σύλλογος Χαλκιτών Ρόδου «Άγιος Ιωάννης»

Ο Σύλλογος Χαλκιτών Ροδου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» συμπληρώνει πανώ από 60 χρόνια παρούσιας & προσφοράς προς το νησί της Χάλκης τα μέλη του τους Χαλκίτες της Ρόδου.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Άνθειας-Αριστεινού «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε το 1979 με τον ονομασία «Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Ανθείας – Αριστείνου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» και είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Συλλογος Ανατολικού Θεσσαλονίκης “Βαλμάδα”

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Ανατολικού ιδρύθηκε το 1978 από μια ομάδα νέων ανθρώπων που τους ένωνε η αγάπη για την Ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης «Οι Φίλοι Της Παράδοσης»

Καλώς ήρθατε στην πιο τρελή παρέα των φίλων της παράδοσης! Σας καλούμε να γίνετε κι εσείς ένας από εμάς αρκεί να έχετε διάθεση και φυσικά όρεξη για χορό.

Περισσότερα »