Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Αποτελέσματα: 454

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγιστιανών Θεσσαλονίκης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγιστιανών Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1982 στο Δήμο Ευόσμου. Έκτοτε λειτουργεί αδιάλειπτα και αποτελείται από 600 περίπου μέλη.

Περισσότερα »

Χορευτικός – Πολιτιστικός Όμιλος Ασωπίας «Ειλέσιον»

Ο Χορευτικός και Πολιτιστικός Όμιλος Ασωπίας "Ειλέσιον", ξεκίνησε την δράση του τον Φεβρουάριο του 2009 από μία ομάδα ανθρώπων που σαν κοινό στοιχείο είχαν τη μεγάλη τους αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό.

Περισσότερα »

Ομάδα Παραδοσιακών χορών «Ρύμβος»

Η λειτουργία της Σχολής ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012 με σκοπό να προάγει και να αναδείξει την λαϊκή μας παράδοση μέσα από τους ελληνικούς χορούς με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος (Παλαιού Μυλοτόπου-Γιαννιτσών)

Ο Παλαιός Μυλότοπος βρίσκεται ανάμεσα από τα χωριά Νέος Μυλότοπος και Καρυώτισσα. και βρίσκεται δυτικά της πόλης των Γιαννιτσών μέσα στον εύφορο κάμπο σε απόσταση 8 χιλιομέτρων. Γειτονικά του χωριά είναι ο Νέος Μυλότοπος και η Αξός.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Νεολαίας Κάσου

Ο Σύλλογος Νεολαίας Κάσου ιδρύθηκε το 1999 από 50 μέλη. Λειτούργησε για 4 χρόνια αλλά λόγω μερικής αδράνειας των μελών σταμάτησε να είναι δραστήριος. Το 2009 και με πρωτοβουλία των νέων της Κάσου, έλαβε και πάλι δράση.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Γαλήνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ιδρύθηκε το έτος 1983 από 27 ιδρυτικά μέλη-κατοίκους του χωριού και παρουσίασε πλούσια δράση για την εποχή μέχρι το 1992 όπου απενεργοποιήθηκε, 19 χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα αρχές του έτους 2011 μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφάσισε να ενεργοποιήσει ξανά το Σύλλογο και προκάλεσε ανοικτή συνέλευση όπου αποφασίσθηκε η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Περισσότερα »

Φιλικός Σύνδεσμος «Η ΤΡΙΚΚΗ»

Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ "Η ΤΡΙΚΚΗ", είναι πρωτοβάθμιο, μη κερδοσκοπικό σωματείο (ΝΠΙΔ), ιδρύθηκε το 1952 με σκοπό τη διατήρηση και ενδυνάμωση των σχέσεων των καταγόμενων από το νομό Τρικάλων και διαμενόντων στην Αττική, ενώ από πολύ νωρίς και έως σήμερα αποτελεί την "πολιτιστική στέγη" αυτών, οι οποίοι αριθμούν σήμερα περί της 500.000 μέχρι 5ης γενιάς.

Περισσότερα »