Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Καθαρισμός Φίλτρων
Αποτελέσματα: 13

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πύργου “Αναγέννηση”

Η "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πύργου επανιδρύθηκε το 2005, ενώ η ιστορία του συλλόγου ξεκινά το 1959, μόλις 24 χρόνια μετά την ίδρυση εκ θεμελίων του Νέου Πύργου

Περισσότερα »

Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας Αττικής

Πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας με την Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας Αττικής, που σκοπό έχει να ενώσει όλες και όλους όσους κατάγονται από την Ρούμελη.

Περισσότερα »

Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη»

Στις 9 Δεκεμβρίου 2013, ιδρύθηκε το Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη» από κατοίκους της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, απόγονους της Αρτάκης Κυζίκου Μικράς Ασίας, όπου και η έδρα του.

Περισσότερα »

Λέσχη συνδαιτυμόνων & φίλων “Το στέκι των δειπνοσοφιστών”

Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγάπησαν τα Στύρα, ως τόπο με μεγάλη ιστορία και αξιόλογους προορισμούς.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεοπυργιωτών Ευβοίας

Ένα χωριό με 4.500 περίπου κατοίκους και με κύρια ασχολία τους την κηπουρική. Ήταν γνωστά στην Πόλη τα Πυργιώτικα ζαρζαβατικά για πολλά χρόνια και μετά την αναχώρησή μας από εκεί.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Αναξαγόρας Νέας Λαμψάκου

Αμέσως μόλις βγείτε από την Χαλκίδα και ακολουθήσετε το δρόμο προς Νότια Εύβοια (Ε.Ο. Χαλκίδας – Λεπούρων) θα έχετε την πρώτη γνωριμία με τον Δήμο Ληλαντίων, αφού μπροστά σας βρίσκεται ήδη το Δημοτικό Διαμέρισμα της Νέας Λαμψάκου.

Περισσότερα »

Σύλλογος Σκυριανών

Φιλόδοξοι, αλλα ωραίοι οι σκοποί της ιδρύσεώς του: Να φέρνει σε επικοινωνία τους απόδημους Σκυριανούς. Να καλλιεργεί στη συνείδησή τους την αγάπη για την γενέτειρά τους. Να συμβάλλει στη μελέτη και την προβολή του παραδοσιακού πολιτισμού του νησιού και στην πρόοδό του.

Περισσότερα »