Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού “Χορεύρεσις”

Το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού “Χορεύρεσις” ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2016

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  350 μέληΤοποθεσία: Άγιος Στέφανος Αττικής Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ Περιφέρεια: Αττική

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του, έχει να επιδείξει πλούσια πολιτισμική δράση και αξιόλογο πολιτιστικό έργο με τη λειτουργία τμημάτων ελληνικών παραδοσιακών χορών, συμπεριλαμβανομένων και τμημάτων κρητικών χορών, τμημάτων χειροτεχνίας, πλεξίματος και δημοτικού τραγουδιού. Κι αυτό είναι επόμενο, μιας και οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην χάραξη πολιτιστικής πορείας του κέντρου μας, δραστηριοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στην ελληνική λαϊκή παράδοση.

  Σε αυτό το πλαίσιο το Κέντρο μας πραγματοποιεί πολιτιστικές επισκέψεις και εκδρομές σε χώρους με λαογραφικό – πολιτιστικό ενδιαφέρον για μικρούς και μεγάλους, σημαντικές θεματικές εκδηλώσεις με στοιχεία άυλης, πολιτιστικής κληρονομιάς, σεμινάρια με θέματα που σχετίζονται με λαϊκές εκδηλώσεις στον κύκλο του χρόνου και άλλα. Στόχος του Συλλόγου μας η βίωση της συλλογικής ελληνικής πολιτισμικής εμπειρίας από τα μέλη του, αλλά και από όσους με οποιονδήποτε τρόπο έρχονται σε επαφή με το Κέντρο μας, καθώς και η βίωση των αξιών της παραδοσιακής κοινωνίας που είναι διαχρονικές και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Απόψεις

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.