Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου

Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2006 από μία ομάδα 30 νέων οικογενειών που εγκαταστάθηκαν μετά το 1990 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  1250 μέληΤοποθεσία: Εύοσμος Νομός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Περιφέρεια: Κεντρική Μακεδονία

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2006 από μία ομάδα 30 νέων οικογενειών που εγκαταστάθηκαν μετά το 1990 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή ακριβώς κάτω από τον περιφερειακό, την Νέα Πολιτεία με σκοπό την πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη της νέας αυτής περιοχής, τη διατήρηση και διάδοση του πολιτισμού και των λαϊκών παραδόσεων.

  Η αγάπη μας για την παράδοση, τα προσωπικά βιώματα από την οικογένεια και η απόλυτη ψυχική έκφραση που νιώθει κάποιος όταν προσφέρει, ήταν τα “εφόδια” και ο κινητήριος μοχλός για τη δημιουργία ενός πολιτιστικού φορέα, ο οποίος έχει πολύπλευρους στόχους.

  Στον σύλλογο λειτουργούν τμήματα παραδοσιακών χορών ενηλίκων νέων και παιδιών από όλη την Ελλάδα καθώς και τμήματα λαϊκών χορών, μοντέρνου χορού και λάτιν.

  Επίσης λειτουργούν τμήματα δημιουργικής γραφής, θεάτρου, σκάκι, ζωγραφικής, εικαστικών. εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων και κλασικής κιθάρας.

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.