Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

15 χρόνια «Παραδοσιακή Φλόγα»

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Δελτίο Τύπου

Με μια άνευ προηγουμένου επιτυχία το Σωματείο Ελληνικών χορών “Παραδοσιακή Φλόγα” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, γλέντησε παραδοσιακά και γιόρτασε τα 15 χρόνια λειτουργίας του, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου & και ώρα 12:30 στο πολυκέντρο Ιλίου (Ραδιοφωνία). Σε μία κατάμεστη από πλήθος κόσμου αίθουσα 150 και πλέον χορευτές του σωματείου “Παραδοσιακή Φλόγα” παρουσίασαν χορούς και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδος με την συνοδεία των κορυφαίων μουσικών της παραδοσιακής μουσικής Γιώργου Κωτσίνη, Βαγγέλη Δημούδη, Σταυρούλα Δαλιάνη, Σπύρου Μπρέμπου, Μανώλη Κόττορου, Θωμά Κωνσταντίνου, Μιχάλη Μπακάλη, Γιώργου Κουλαξουζίδη, Κώστα Ευθυμιάδη. Ευχαριστούμε θερμά για τα 15 χρόνια συνεργασίας μας την ιδρύτρια και χοροδιδάσκαλο του σωματείου μας Βαρβάρα Μπότσαρη καθώς και τον καθηγητή φυσικής αγωγής-χοροδιδάσκαλο Θοδωρή Μπότσαρη που είναι η πηγή έμπνευσης μας για δημιουργία.

Το Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλο τον κόσμο για αυτή την μαζική προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία , μέλη, φίλοι και άνθρωποι που αγαπούν την μουσικοχορευτική μας παράδοση από κάθε γωνιά του λεκανοπεδίου Αττικής, από την επαρχία καθώς και από το εξωτερικό. Από πολύ νωρίς φίλοι της παραδοσιακής μουσικής και του χορού, εκπρόσωποι συλλόγων της Αθήνας καθώς και συνεργάτες χρόνων μας τίμησαν με την παρουσία τους και γλέντησαν μαζί μας μέχρι το βράδυ.

Παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Κουμαραδιός, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γαλούνης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φώτης Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος της ανανεωτικής κίνησης Πετρούπολης κ. Δημήτριος Ταλιούρας, ο πρώην πρόεδρος της ΠΣΕ κ. Οικονόμου Γεώργιος, ο εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων της ΠΣΕ κ. Κώστας Ζηκόπουλος, ο Σύλλογος Ποντίων Πετρούπολης & Ιλίου, ο Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου, ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων και Ερυτάνων Πετρούπολης & Ιλίου, ο Σύλλογος ΕΛΠΑΧΟ, ο Πολιτιστικός σύλλογος Βαρνάβα Αττικής, ο Σύλλογος γυναικών Μάνδρας Αττικής, η Αδελφότητα Λεπτοκαρυάς Θεσπρωτίας, η Αδελφότητα Παλαιοχωρίου Μπότσαρη Λάκκας Σούλι, η Αδελφότητα Παλαιοχωρίου Συρράκου Ιωαννίνων, η διαδικτυακή ομάδα ΤΟΠΟΙ & ΤΡΟΠΟΙ, ο σύλλογος Χορεύοντας με τον Γνωμαγόρα από την Νίσυρο, ο Πρόεδρος συλλόγου Ηπειρωτών Περιστερίου Ζήκος Κόντης, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Πετρούπολης, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καλλιθέας, ο Σύλλογος Πελοποννησίων Καματερού, οι Ταξιδευτές Πολιτισμού, το Καλλιτεχνικό εργαστήρι Ν. Ιωνίας, οι Θρακιώτες Αθηνών, ο Σύλλογος Ποντίων Μελλισίων, το Περιοδικό δυτικές διαδρομές.

Ως Δ.Σ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις χορευτικές ομάδες μικρούς και μεγάλους για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην σοβαρή δουλειά και το έργο που επιτελείται όλα αυτά τα χρόνια από το σωματείο “Παραδοσιακή Φλόγα” για την διάδοση και διάσωση των ελληνικών χορών και της ενδυμασίας. Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στους δεκάδες ανθρώπους που ήρθαν απρόσμενα και δεν μπόρεσαν να βρουν μία θέση κενή λόγω της μεγάλης και μαζικής συμμετοχής και πληρότητας του χώρου.Το Σωματείο Ελληνικών Χορών “Παραδοσιακή Φλόγα” είναι ένας ζωντανός θεσμός του ελληνικού χορού και της λαογραφίας και θα κρατά με όλες του τις δυνάμεις άσβεστη την Φλόγα της παράδοσης.

Και του χρόνου με υγεία να ανταμώσουμε ξανά.
Με εκτίμηση , Ο Αντιπρόεδρος
Θωμάς Κωστούλας

Σύλλογος

Gallery

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

«Μικρά Ασία φεύγαμε και για’σενα λέγαμε» με τη συμμετοχή του Χορευτικού Εργαστηρίου Νέας Ιωνίας

Το Χορευτικό Εργαστήρι Νέας Ιωνίας συμμετείχε στην παράσταση «Μικρά Ασία φεύγαμε και για'σενα λέγαμε» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.