Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου «Ελληνική Παράδοση»

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από φίλους και μέλη της Ελληνικής Παράδοσης στην αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου Ραδιοφωνίας, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου μας, στις 24/01/2016, γιορτάζοντας ταυτόχρονα τα 10 χρόνια της Ελληνικής Παράδοσης στον Δήμο Ιλίου.

Από καρδιάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ιλίου Κο Νίκο Ζενέτο, που μας τίμησε με την παρουσία του, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Κο Κουκουβίνο Δημήτρη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κο Βασιλόπουλο Δημήτρη, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Υπηρεσίας Κα Αλεβίζου Ανδριάννα, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κο Κουμαραδιό Γεώργιο, την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κα Μηλιώνη Παναγιώτα , την Δημοτική Σύμβουλο Κα Βομπιράκη Νίκη, το Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο των Ηλείων Κο Χαραλαμπόπουλο Ιωάννη, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΄Ενωσης Ηπειρωτών Ιλίου Κο Γκόνη Χρήστο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κο Γκόγκο Κωνσταντίνο, το Δημοτικό Σύμβουλο Κο Γαλούνη Δημήτρη, το Δημοτικό Σύμβουλο Κο Μαρκόπουλο Φώτη, το Δημοτικό Σύμβουλο Κο Δεύτο Θεόδωρο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κο Κανελόπουλλο Γεώργιο,το Δημοτικό Σύμβουλο Κο Κάβουρα Κωνσταντίνο και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου μας Κο Σαρακηνιώτη Ντίνο.

Ιδιαίτερα επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Θεάτρου Ελληνικών Χορών “Δόρας Στράτου” Κο Άλκη Ράφτη. Παρευρέθησαν και τους ευχαριστούμε, σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου με τα μέλη του Κο Δάλλα Δημήτρη, τον Κο Μαρτίνη Ιωάννη, τον Κο Νίκου Θωμά και το μέλος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Κα Δάλλα Σταματία , τον Σύλλογο Λιοσιωτών Ιλίου με την γραμματέα Κα Γκιόκα-Λιόση Στέλλα , τον Σύλλογο Αρκάδων Ιλίου με τον Κο Τούμπα Παναγιώτη, μέλη του Συλλόγου ΕΛΠΑΧΟ, τον Σύλλογο Ηπειρωτών Αγ. Αναργύρων και την Πρόεδρο του Κα Ζιάγκα Αθηνά, τον χορευτικό όμιλο “Το Σεργιάνι” και την Πρόεδρο Κα Τσίπρα Θέμις, το χορευτικό εργαστήρι “Χοροπατήματα” με τον χοροδιδάσκαλο Κο Πασαδέλη Κώστα, και σύσσωμο το Δ.Σ. της Αδελφότητας “Γρανίτσας” Ιωαννίνων.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κο Ζαφειρακίδης Γεώργιος , η Πρόεδρος της ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Ιλίου Κα Ανδρεάδη Γωγώ, μέλη του Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων του Γ΄Δημοτικού Σχολείου Ιλίου , σύσσωμο το Δ.Σ. του 4ου Γυμνασίου Ιλίου με την Πρόεδρο Κα Αρέστη Ελένη, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Κα Οικονόμου Σταυρούλα και τα μέλη Κα Αθανασιάδου–Ψύλλου Βάσια και την Κα Πλατύραχου Ιωάννα.

Ένα μεγάλο μπράβο και τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους μαθητές της Ελληνικής Παράδοσης, από τον πιο μικρό έως και τον πιο μεγάλο, για την άψογη παρουσία τους, καθώς και σε όλη την οργανωτική ομάδα για την άψογη συνεργασία. Την μαγευτική μας εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η ορχήστρα “Επτάσημο”, με κλαρίνο τον Κο Παπαναστασίου Βαγγέλη, στο βιολί τον Κο Σαραντίδη Βαγγέλη, στο Λαούτο τον Κο Ηλιάδη Ιάκωβο και στα κρουστά τον Κο Παππά Ανδρέα, ενώ στο τραγούδι απολαύσαμε τον Κο Αντώνη Κυρίτση, τον Κο Ηλία Γάκο και τον Κο Θωμά Κυρίτση, που μας ταξίδεψαν μουσικά σε όλη την Ελλάδα, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια των παρευρισκομένων.

Η πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου μας συγκίνησε ιδιαίτερα, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την εκτίμηση που τρέφουν προς την “Ελληνική Παράδοση” και την αναγνώριση της ποιότητας της δουλειάς μας, βέβαια λυπηθήκαμε ιδιαίτερα, που κάποιοι φίλοι μας δεν μπόρεσαν λόγω του 100% της πληρότητας που είχαμε να καθήσουν και αρκέστηκαν απλά στο κρασί και τους μεζέδες που τους κεράσαμε. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά. Το ταξίδι συνεχίζεται.

Σύλλογος

Gallery

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

«Μικρά Ασία φεύγαμε και για’σενα λέγαμε» με τη συμμετοχή του Χορευτικού Εργαστηρίου Νέας Ιωνίας

Το Χορευτικό Εργαστήρι Νέας Ιωνίας συμμετείχε στην παράσταση «Μικρά Ασία φεύγαμε και για'σενα λέγαμε» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.