Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Κοπή πίτας του Συλλόγου «ΗΓΕΧΟΡΟΣ»

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, ο Σύλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτας του και ακολούθησε χορευτική παράσταση. Να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Καρναβο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτιστμού Γεώργιο Κυριακόπουλο για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Καλλιθέας για την στήριξη στο Σύλλογό μας και την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας. Να ευχαριστήσουμε τους εκλεκτούς προσκεκλήμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Κοπή πίτας του Συλλόγου «ΗΓΕΧΟΡΟΣ»

Την κυρία Σταυρούλα Φλωράτου, πολύτιμη συνεργάτη του Συλλόγου μας η οποία τιμήθηκε με πλακέτα από τον Σύλλογό μας. Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον αντιδήματχο μας κύριο Κυριακόπουλο. Επίσης να ευχαριστήσουμε για την παρουσία του την κυρία Πόπη Βαρουδάκη, Πρόεδρο του CID-UNESCO Πειραιά, την κυρία Αλεξα΄του από την Αδελφότητα Κεφαλληνων και Ιθακησιων Πειραία, την Γενική Γραμματεία του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μηνά Κερατσινίου κυρία Μαρία Κωστογλου. Τον κύριο Ανδρικόπουλο από την εθελοντική ομάδα δράσης Παλαιάς Κοκκινιάς, τον κύριο Δρακόπουλο, την κυρία Αντωνιάδου και τον κύριο Χρήστο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερατσινίου «ΘΥΜΑΙΤΑΔΑΙ», τον κύριο Καρελακη που εκπροσώπησε τους Θρακιώτες Αθηνών του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών, τους φίλους χορευτές από τον Σύλλογο Ανάληψη Ελασσώμπς, την Γραμματέα της Ένωσης Γονέων του Δήμου Καλλιθέας κυρία Αναστασία Καρατζούλη, τον φίλο χοροδιδάσκαλο Τόλη Ψαρό από τους Φοιτητές Γαλατσίου και τον φίλο μας Τζώρτζη Αναγνωστόπουλο από την Σίφνο.

Κοπή πίτας του Συλλόγου «ΗΓΕΧΟΡΟΣ»

Να ευχαριστήσουμε τον Ποντιακό Σύλλογο Δραπετσώνας Κερατσινίου για τις ποντιακές φορεσιές που μας παραχώρησαν. Να ευχαριστήσουμε την Ομάδα Χορού Καματερού «Στα Χρώματα της Παράδοσης» που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας με λαϊκούς χορού και τον δάσκαλό τους κύριο Στέλιο Χρονόπουλο. Θερμές ευχαριστίες στην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου μας κυρίας Γεωργία Παράσχου που παρουσίασε την εκδήλωσή μας και στην αφηγήτρια μας κυρία Σταυρούλα Κουκουρα.

Ο Κεντρικός Χοροδιδάσκαλος και Πρόεδρος του Ηγέχορου Κώστας Τουλάτος, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Κατσομήτρος, η Γραμματέας Ζωή Λιαγκου και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο μαζί με τους εξαιρετικούς μας χοροδιδασκάλους Χρήστο Γιαμπουρλη στην Κρήτη και Θοδωρή Μακρίδη στον Πόντο ευχαριστούν όλους τους χορευτές του Ηγέχορου για την εξαιρετική απόδοσή τους. Επίσης, η χοράρχης μας Ανδριάνα Μόκα ευχαριστεί τους εξαίρετους χορωδούς που άνοιξαν την γιορτή μας.

Κοπή πίτας του Συλλόγου «ΗΓΕΧΟΡΟΣ»

Τέλος, ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία το βεστιάριο της Φιλάνθης Μπογέα. Ευχαριστούμε κι όλους τους φίλους του Ηγέχορου Πειραιά, Παλλήνης, Καλλιθέας που γέμισαν το Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας και μας εμψύχωσαν με το ζεστό τους χειροκρότημα. Και εις άλλα με υγεία! Καλή δημιουργική χορευτική χρονιά!

Σύλλογος

Gallery

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

«Μικρά Ασία φεύγαμε και για’σενα λέγαμε» με τη συμμετοχή του Χορευτικού Εργαστηρίου Νέας Ιωνίας

Το Χορευτικό Εργαστήρι Νέας Ιωνίας συμμετείχε στην παράσταση «Μικρά Ασία φεύγαμε και για'σενα λέγαμε» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.