Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Τι είναι το topoikaitropoi.gr

Τo topoikaitropoi.gr είναι μία πύλη ενημέρωσης, καταγραφής και παρουσίασης των Πολιτιστικών συλλόγων εντός και εκτός της Ελλάδας. Παράλληλα περιλαμβάνει εργαλεία και περιεχόμενο που παρουσιάζουν και προωθούν τις εργασίες των συλλόγων, όπως επίσης και μία ενότητα για επαγγελματίες που τίθενται στην διάθεση τους για τις δραστηριότητές τους (εκδηλώσεις, παραστάσεις κτλ.) .

Το topoikaitropoi.gr απευθύνεται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες επισκεπτών.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι-χρήστες

Βασικός στόχος μας είναι η καταχώρηση των Πολιτιστικών Συλλόγων της χώρας , με πλήρη παρουσίαση της ιστορίας τους, των δραστηριοτήτων τους και των εκδηλώσεών τους. Το υλικό παραδίδεται από τους ίδιους τους Συλλόγους, με την ενυπόγραφη άδεια ανάρτησή τους.

Τι μπορεί να παρουσιάσει ο κάθε Σύλλογος, με μία ματιά
  • Κείμενα και φωτογραφίες από την ίδρυση, την ιστορία και τις δράσεις του
  • Νέα από εκδηλώσεις του
  • Προσκλήσεις σε εκδηλώσεις και διάφορες άλλες δραστηριότητες
  • Ήθη και έθιμα από τον τόπο του
  • Τα πανηγύρια στα οποία συμμετέχει με αναλυτικές πληροφορίες

Επαγγελματίες

Έχουμε επιλέξει συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις εργασίες των συλλόγων. Οι επαγγελματίες αυτοί παρουσιάζονται αναλυτικά μέσα στο topoikaitropoi.gr . Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ενότητα που αφορά στους επαγγελματίες.

Απλοί επισκέπτες-φίλοι

Το topoikaitropoi.gr απευθύνεται σε όσους πραγματικά αγαπούν το χωριό τους, τον τόπο τους, το πανηγύρι τους και όλη την ατμόσφαιρα που δημιουργείται γύρω από αυτό αλλά και σε όσους θέλουν να συμμετέχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις κάθε τύπου που διοργανώνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι.

Επίσης για τους λάτρεις των πολιτιστικών εκδηλώσεων, κυρίως ως αναφορά την μουσικοχορευτική τους πλευρά, έχουμε δημιουργήσει μία ειδική μηχανή αναζήτησης “αναζήτηση πανηγυριών”, με όσα περισσότερα κριτήρια μπορούσαμε ώστε να βρίσκετε άμεσα την πιο κοντινή εκδήλωση, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μπορείτε μέσα από το ημερολόγιο εκδηλώσεων να ενημερώνεστε καθημερινά για όλες τις εκδηλώσεις των συλλόγων και να συμμετέχετε σε όσες επιθυμείτε. Ακολουθώντας το topoikaitropoi.gr στο Facebook , στο Instagram και στο Twitter, αλλά και στα άλλα social media, είστε διαρκώς ενημερωμένοι για οτιδήποτε γίνεται και αφορά τον τομές αναφοράς μας.