Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Αποτελέσματα: 454

Φιλοπρόοδος Όμιλος Εμπορειού

O σύλλογος έχει δύο άξονες δράσης: την προσπάθεια από κοινού με φορείς, συλλόγους και άτομα για την λύση κάποιων προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής του Εμπορειού (σχέδιο πόλης, ύδρευση, χώροι στάθμευσης, κ.α.) και την δημιουργία των συνθηκών που χρειάζονται για να γίνει ξανά ο Εμπορειός χώρος πολιτισμού (Γιορτή Μαστίχας, ανάδειξη ιστορικών χώρων, ιστορία του Εμπορειού κ.α.).

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου

Ο πολιτιστικός σύλλογος Καρπενησίου είναι σήμερα ο πιο ζωντανός φορέας πολιτιστικών δραστηριοτήτων για τον τόπο μας, με αξιόλογη παρουσία από το 1979 που ιδρύθηκε, (με πρωτοβουλία του αείμνηστου Νίκου Ζαχαρόπουλου).

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Λαογραφικός Μορφωτικός Σύλλογος Φούστανης

Με έτος ίδρυσης το 1980 ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Μορφωτικός Σύλλογος Φούστανης (Π.Λ.Μ.Σ.Φ.) αριθμεί πάνω από 300 μέλη και έχει πλούσιο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Λαδιωτών Αλεξανδρούπολης

Λίγα λόγια για την καταγωγή μας. Το χωριό Λάδη βρίσκεται 24 χλμ. βορειοδυτικά του Διδυμοτείχου και ιδρύθηκε από ντόπιους εργάτες.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά

Ακολουθώντας τους γοργούς αυτούς ρυθμούς ο πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής έχει αναπτύξει διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες όπως εκδηλώσεις σύμφωνες με τις παραδόσεις (Διεθνές τετραήμερο Φολκλορικό Φεστιβάλ με συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό Ρουμανία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία κ.λ.π.

Περισσότερα »

Ομάδα Παραδοσιακών χορών «Ρύμβος»

Η λειτουργία της Σχολής ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012 με σκοπό να προάγει και να αναδείξει την λαϊκή μας παράδοση μέσα από τους ελληνικούς χορούς με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι.

Περισσότερα »

Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Μηλιάς Πιερίας «ΟΙ ΛΑΖΑΙΟΙ»

Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Μηλιάς Πιερίας «ΟΙ ΛΑΖΑΙΟΙ», ιδρύθηκε στις 8 Μαρτίου 1964 από 50 περίπου νέους Μηλιώτες.

Περισσότερα »