Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Αποτελέσματα: 454

Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Αγιονερίου Κιλκίς “Μιστί”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “ΜΙΣΤΙ” Ν. Αγιονερίου Κιλκίς ιδρύθηκε το 1981 με σκοπό τη διατήρηση και διάδοση των ηθών και εθίμων των Μιστιωτών της Καππαδοκίας .

Περισσότερα »

Μικρασιάτικος Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Αγ.Γεώργιος Γκιούλμπαξε»

Ο σύλλογος άτυπα λειτουργούσε όλο το 1996 υλοποιώντας την απόφαση που είχαν πάρει τα 33 Ιδρυτικά μέλη μέσα στην Εκκλησία του Άγιου Γεωργίου.

Περισσότερα »

Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας Αττικής

Πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας με την Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας Αττικής, που σκοπό έχει να ενώσει όλες και όλους όσους κατάγονται από την Ρούμελη.

Περισσότερα »

Σύλλογος Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων

Βασική σκοποθεσία του Συλλόγου ήταν και παραμένει να είναι η σύσφιξη των σχέσεων όλων των Ναξιωτών του δήμου μας, οι οποίοι με έντονο το συναίσθημα του αποχωρισμού από τη γενέθλια γη, τη Νάξο.

Περισσότερα »

Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης

Ένας σύλλογος, μια ιστορία. Οι στόχοι ίδρυσης της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης, όπως ρητά αναφέρονται στο καταστατικό που συνέταξαν τα ιδρυτικά μέλη το 1949, είναι: α. Η ανάπτυξη δεσμών συναδελφώσεως και πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών. β. Η ανάπτυξη της Λαϊκής Κρητικής τέχνης και Λαογραφίας και η διαφώτιση και καθοδήγηση των μελών για ...

Περισσότερα »