Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Αποτελέσματα: 468

Λαογραφικός-Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Κόζιανη”

Αρχές του 2004 μια παρέα φίλων αποφάσισε να δημιουργήσει έναν πολιτιστικό σύλλογο με έδρα την πόλη της Κοζάνης, τον οποίο και ονόμασαν Πολιτιστικό και Λαογραφικό σύλλογο «Η Κόζιανη».Σκοπός του συλλόγου είναι η διατήρηση και συνέχιση της παράδοσης και του πολιτισμού της πόλης της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου Χίου «Γεώργιος Θεοτοκάς»

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου Χίου «Γεώργιος Θεοτοκάς» έχει αναπτύξει την τελευταία περίοδο μια έντονη δραστηριότητα με ενέργειες, δράσεις και εκδηλώσεις που αναδεικνύουν και προβάλλουν το πανέμορφο κεφαλοχώρι των Μαστιχοχωρίων.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου ιδρύθηκε το 1978 με σκοπό να συμβάλλει στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και του Νομού Κορινθίας ευρύτερα. Σήμερα απαριθμεί 250 μέλη και 175 μαθητές σε όλα τα τμήματα.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άδενδρου “Η Πρόοδος”

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αδένδρου " Η ΠΡΟΟΔΟΣ " ιδρύθηκε το 1978 και από την πρώτη στιγμή ανέπτυξε έντονη πολιτιστική δραστηριότητα με στόχο την διατήρηση και την ανάδειξη της παράδοσης καθώς και την ενασχόληση των κατοίκων με κοινωνικές δραστηριότητες.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Αΐμονα «Ο ΠΛΑΤΩΝ»

Η Πολιτιστική Κίνηση του Αΐμονα είχε ξεκινήσει ήδη από την δεκαετία του 1950. Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αΐμονα «Ο ΠΛΑΤΩΝ»ιδρύθηκε από τον Εμμανουήλ Ανδ. Κοντογιάννη το 1983 ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο για τις μετέπειτα δραστηριότητες.

Περισσότερα »