Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Καθαρισμός Φίλτρων
Αποτελέσματα: 18

Εξωραϊστικός Σύλλογος των Απανταχού Λεπτοποδουσίων Χίου «Τα Αγιάσματα»

Το 1983 με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ιδρύθηκε Σύλλογος με την επωνυμία «Εξωραϊστικός Σύλλογος των Απανταχού Λεπτοποδουσίων Χίου Τα Αγιάσματα».

Περισσότερα »

Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βασιλεωνοίκου

Το Χωριό έχει δύο Πολιτιστικούς Συλλόγους τον “Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βασιλεωνοίκου” και τον “Σύλλογο των Απανταχού Βασιλειωνοικούσων (Αθήνας)”.  

Περισσότερα »

Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου Χίου «Γεώργιος Θεοτοκάς»

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου Χίου «Γεώργιος Θεοτοκάς» έχει αναπτύξει την τελευταία περίοδο μια έντονη δραστηριότητα με ενέργειες, δράσεις και εκδηλώσεις που αναδεικνύουν και προβάλλουν το πανέμορφο κεφαλοχώρι των Μαστιχοχωρίων.

Περισσότερα »

Σύλλογος Καμπίων και Αγρελωπού Αττικής “Τα γενέθλια της Θεοτόκου”

Η ομάδα αυτή φτιάχτηκε με σκοπό να γίνει γνωστό στους απανταχού Καμπιούσους και Αγρελωπούσους η επανενεργοποιήση του συλλόγου της Αθήνας.Ας βοηθήσουμε όλοι.Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους!

Περισσότερα »

Σύλλογος Πυργουσών Αττικής “ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ”

πηγη: http://pyrgi.blogspot.gr/p/blog-page_5774.html , http://www.chiosnet.gr/culture_clubs_gr.asp , http://www.haidari.gr/Default.aspx?tabid=235&language=el-GR , http://www.pyrgi.net/default.asp?pid=45, http://www.epohi.gr/theodosopoulou_tsikis_culture_162003.html

Περισσότερα »