Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Καθαρισμός Φίλτρων
Αποτελέσματα: 31

Εξωραϊστικός Σύλλογος των Απανταχού Λεπτοποδουσίων Χίου «Τα Αγιάσματα»

Το 1983 με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ιδρύθηκε Σύλλογος με την επωνυμία «Εξωραϊστικός Σύλλογος των Απανταχού Λεπτοποδουσίων Χίου Τα Αγιάσματα».

Περισσότερα »

Επιμορφωτικός Μουσικοχορευτικός Σύλλογος “Η Κοίμηση της Θεοτόκου” Τσιμανδρίων Λήμνου

Ο Επιμορφωτικός Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Κοιμήσεως Θεοτόκου Τσιμανδρίων Λήμνου ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό:το ανέβασμα με κάθε μέσο του μορφωτικού και πνευματικού επιπέδου των μελών του συλλόγου και γενικά των κατοίκων του νησιού μας, δηλαδή δημιουργία πνευματικού κέντρου, δανειστικής βιβλιοθήκης με αναγνωστήριο...

Περισσότερα »

Ιωνικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρλοβασίου Σάμου

Ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος «Ιωνικός» δραστηριοποιείται απο το 1997 στο Καρλόβασι της Σάμου και συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού με μεγάλη επιτυχία.

Περισσότερα »

Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βασιλεωνοίκου

Το Χωριό έχει δύο Πολιτιστικούς Συλλόγους τον “Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βασιλεωνοίκου” και τον “Σύλλογο των Απανταχού Βασιλειωνοικούσων (Αθήνας)”.  

Περισσότερα »

Μορφωτικός Σύλλογος Ανεμωτισίων Αθήνας

Ο Μορφωτικός Σύλλογος ιδρύθηκε το 1977 από κατοίκους της Νέας Σμύρνης και της ευρύτερης περιοχής, με καταγωγή από την ορεινή, χτισμένη στου «ανέμου τα ώτα», Ανεμώτια της Λέσβου.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου Χίου «Γεώργιος Θεοτοκάς»

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου Χίου «Γεώργιος Θεοτοκάς» έχει αναπτύξει την τελευταία περίοδο μια έντονη δραστηριότητα με ενέργειες, δράσεις και εκδηλώσεις που αναδεικνύουν και προβάλλουν το πανέμορφο κεφαλοχώρι των Μαστιχοχωρίων.

Περισσότερα »