Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για τον τόπο μας, τον πολιτισμό μας και ιδιαίτερα την παράδοσή μας.

Αντιλαμβανόμενοι την εξέλιξη και την βοήθεια που μας προσφέρει η καλή χρήση της τεχνολογίας, ξεκινήσαμε την δημιουργία αυτού του ιστότοπου, μία ιδέα που γεννήθηκε από την διάθεσή μας για προσφορά στους πολιτιστικούς συλλόγους.

Ο στόχος μας

Αντιμετωπίζοντας με σεβασμό και με ιδιαίτερη προσοχή την πολιτιστική μας κληρονομιά, φιλοδοξούμε να φιλοξενήσουμε στον ιστότοπό μας, τους σημαντικότερους μάρτυρές της, τους ίδιους τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Στόχος μας λοιπόν είναι, με τη βοήθεια τους, να δημιουργήσουμε α) έναν κοινό τόπο συγκέντρωσης για όσους επιθυμούν να πληροφορηθούν, να γνωρίσουν, να μελετήσουν και γιατί όχι να συμμετέχουν στις δραστηριότητές τους και β) μια ¨Τράπεζα πληροφοριών¨ με τις δικές τους καταγραφές, ήθη, έθιμα και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που θα μεταδίδονται διαδικτυακά , πάντα με την σύμφωνη γνώμη τους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και σε όλο τον πλανήτη».

Αρχή μας είναι : Το υλικό που θα προβάλλεται από τον ιστότοπό μας, θα παραδίδετε από τους ίδιους τους συλλόγους-μέλη μας, σεβόμενοι και εμείς αλλά και οι ίδιοι τους όρους χρήσης.