Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Καθαρισμός Φίλτρων
Αποτελέσματα: 36

Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Μορφωτικός Σύλλογος Άνω Σαγήνης “Το Λεοντάριον” Ορεστιάδας

Η Άνω Σαγήνη είναι συνοικισμός του Δήμου Ορεστιάδας Ν.Εβρου. Οι κάτοικοί της είναι Γκαγκαούζοι, πρόσφυγες από το Λεοντάριο της Ανατολικής Θράκης. Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1985, αριθμεί 195 ενεργά μέλη.

Περισσότερα »

Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ»

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, με συγκίνηση θυμόμαστε τον Δεκέμβριο του 2001 όταν κατά την διάρκεια μιας πρόβας του χορευτικού μας τμήματος ο τότε υπεύθυνος μας ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι το καταστατικό του Συλλόγου μας ήταν έτοιμο.

Περισσότερα »

Θασιακός Σύλλογος Προσφύγων Μικράς Ασίας και Ανατολικής Θράκης “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ”

Ιδρύθηκε στη Θάσο δυνάμει της με αριθμό 480/2009 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας και καταχωρήθηκε στα βιβλία του Πρωτοδικείου Καβάλας με αριθμό καταχώρισης 2/2010.

Περισσότερα »

Θρακική Εστία Ν.Σερρών

Ο Σύλλογος πρωτοιδρύθηκε το 1922 όπως προκύπτει από τα συνημμένα αποδεικτικά στοιχεία.(πιστοποιητικό - βεβαίωση) Στη διάρκεια της Γερμανοβουλγαρικής κατοχής ο ζωντανός αυτός σύλλογος διαλύεται και τα αρχεία του καταστρέφονται.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής

Ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής είναι ένας από τους σπουδαιότερους πολιτιστικούς φορείς της πόλεως, του Νομού Ροδόπης και της Θράκης, αλλά και όλης της επαρχιακής Ελλάδας.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροποτάμου

Ο Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Ξηροποτάμου ιδρύθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, που έβλεπαν να εξαλείφετε και αλλοτριώνεται από τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Περισσότερα »