Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Καθαρισμός Φίλτρων
Αποτελέσματα: 8

Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Μορφωτικός Σύλλογος Άνω Σαγήνης “Το Λεοντάριον” Ορεστιάδας

Η Άνω Σαγήνη είναι συνοικισμός του Δήμου Ορεστιάδας Ν.Εβρου. Οι κάτοικοί της είναι Γκαγκαούζοι, πρόσφυγες από το Λεοντάριο της Ανατολικής Θράκης. Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1985, αριθμεί 195 ενεργά μέλη.

Περισσότερα »

Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ»

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, με συγκίνηση θυμόμαστε τον Δεκέμβριο του 2001 όταν κατά την διάρκεια μιας πρόβας του χορευτικού μας τμήματος ο τότε υπεύθυνος μας ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι το καταστατικό του Συλλόγου μας ήταν έτοιμο.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Άνθειας-Αριστεινού “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε το 1979 με τον ονομασία «Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Ανθείας – Αριστείνου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» και είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Λαδιωτών Αλεξανδρούπολης

Λίγα λόγια για την καταγωγή μας. Το χωριό Λάδη βρίσκεται 24 χλμ. βορειοδυτικά του Διδυμοτείχου και ιδρύθηκε από ντόπιους εργάτες.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου, είναι ένας σύλλογος από τον Έβρο που σιγκεντρώνει όλους τους ανθρώπους που κατάγονται από το χωριό Μαΐστρος.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Βύσσας “Στέφανος Καραθεοδωρής”

Το όνομα του συλλόγου δόθηκε προς τιμήν του γένους ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ το όποιο με γενέτειρα το παλιό χωριό Μπόσνα, σημερινή Ν. Βύσσα, έχει αναδείξει σημαντικές προσωπικότητες γιατρών και διπλωματών, σε όλη την ιστορική πορεία της χώρας μας, με αποκορύφωμα τον μαθηματικό διεθνούς φήμης Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Ρηγίου “Μέγα Ζαλούφι”

Το Ρήγιο μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’90, δεν είχε την τύχη να διαθέτει κανενός είδους σύλλογο. Η φτώχεια, η μετανάστευση – που απομυζούσε την ικμάδα του χωριού – και η άγνοια θα έπρεπε, ίσως, να θεωρηθούν τα κύρια αίτια για την ανυπαρξία οποιασδήποτε πολιτιστικής δραστηριότητας. Τον Οκτώβριο του 1994, ωστόσο, ένας 40άρης Ρηγιώτης ...

Περισσότερα »