Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Καθαρισμός Φίλτρων
Αποτελέσματα: 20

«Αριστοτέλης» Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλωρίνης

Ο Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλωρίνης «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ιδρύθηκε στις 30 Ιουλίου του 1941. Η κρισιμότητα των καταστάσεων της περιόδου εκείνης, οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και η τριπλή κατοχή από γερμανικά, ιταλικά και βουλγαρικά στρατεύματα στην περιοχή της Φλώρινας αποτέλεσαν το πλαίσιο μέσα στο οποίο δημιουργήθηκε η ανάγκη των Φλωρινιωτών για αντίσταση και επιβίωση. Ο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» αποτέλεσε ...

Περισσότερα »

Ακαδημία Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ» Γλυφάδας

Η Ακαδημία Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών οι ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ ιδρύθηκε το 2013 στη Γλυφάδα, με σκοπό τη μελέτη και την έρευνα του παραδοσιακού χορού, της μουσικής, της φορεσιάς των ηθών και των εθίμων από όλη την Ελλάδα, αλλά, ιδιαίτερα, της Μακεδονίας.

Περισσότερα »

Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Καμήλας

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Καμήλας Σερρών ιδρύθηκε το 1982 από ανθρώπους με ευαισθησίες και αγάπη για τον τόπο, που θέλησαν να συνεχίσουν την παράδοση και την πολιτισμική μας κληρονομιά.

Περισσότερα »

Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αγία Παρασκευή Λευκαδίων

Ο Σύλλογος Αγία Παρασκευή Λευκαδίων ιδρύθηκε για να φέρει τους χωριανούς κοντά στην παράδοση και τα έθιμα του τόπου τους

Περισσότερα »

Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Μηλιάς Πιερίας «ΟΙ ΛΑΖΑΙΟΙ»

Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Μηλιάς Πιερίας «ΟΙ ΛΑΖΑΙΟΙ», ιδρύθηκε στις 8 Μαρτίου 1964 από 50 περίπου νέους Μηλιώτες.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαρίεσσας Νάουσας «Ο Άγιος Δημήτριος»

Το όνομα του συλλόγου δόθηκε προς τιμήν και ευλογία του προστάτη και πολιούχου του χωριού Αγίου Δημήτριου.Έτος ίδρυσης 1980. Η ταυτότητα του συλλόγου: Η έρευνα – διάδοση και διάσωση των παραδοσιακών χορών και εθίμων της Μακεδονίας…Στόχος του δεν είναι μόνο η διατήρηση αλλά και η διάδοση της Μακεδονικής παράδοσης στις νεότερες γενιές. Ο σύλλογος διαθέτει ...

Περισσότερα »

Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων & Σωματείων Ν.Σερρών στη Θεσσαλονίκη

Η Ομοσπονδία των Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων του Νομού Σερρών στη Θεσσαλονίκη απαρτίζεται από 25 πολιτιστικούς Συλλόγους του Ν. Σερρών που έχουν έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αιανής «Η Πρόοδος»

Ο Σύλλογός μας αριθμεί 300 άτομα, τα οποία απασχολούνται σε ομάδες χορού, χορωδίας, μουσικών οργάνων, λαογραφικών ερευνών & πολιτιστικών εκδρομών.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Λαογραφικός Μορφωτικός Σύλλογος Φούστανης

Με έτος ίδρυσης το 1980 ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Μορφωτικός Σύλλογος Φούστανης (Π.Λ.Μ.Σ.Φ.) αριθμεί πάνω από 300 μέλη και έχει πλούσιο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο.

Περισσότερα »