Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Καθαρισμός Φίλτρων
Αποτελέσματα: 26

Ακαδημία έρευνας παραδοσιακών χορών Ελασσόνας

Η Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών είναι ένας σύλλογος που ιδρύθηκε, και έχει ως βάση την πόλη της Ελασσόνας, με σκοπό την διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Περισσότερα »

Εκπολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Χαϊδαρίου «Η Θεσσαλική Γη»

Ο σύλλλογός μας ιδρύθηκε το 2005 από μια ομάδα Θεσσαλών που κατοικούμε κυρίως στο Χαϊδάρι.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου ιδρύθηκε το 1969 με σκοπό την συγκέντρωση υπογραφών για την αποτραπή της αποξήρανσης της λίμνης του χωριου. Από τότε συμβάλλει καθοριστικά στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Όσσας

Μερικοί από τους σκοπούς του συλλόγου μας είναι: η συμβολή στη μορφωτική και εκπολιτιστική εξύψωση και άνοδο του μορφωτικού επιπέδου των μελών του συλλόγου και κατ΄επέκταση των κατοίκων του χωριού, η ανάπτυξη των σχέσεων με τους άλλους συλλόγους των γύρω χωριών , αλλά και με άλλους πολιτιστικούς συλλόγους για κοινές πολιτιστικές δράσεις.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων ιδρύθηκε στα 1976 από ανθρώπους ανήσυχους πνευματικά που πίστεψαν στην ιδέα της αξιοποίησης και ανάδειξης του παρελθόντος, αλλά και των ιδιαίτερων στοιχείων της πόλης των Σοφάδων.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Παλιάς Αλοννήσου

Σκοπός του σωματείου είναι αφενός μεν η πολιτιστική ανάπτυξη της Παλιάς Αλοννήσου και αφετέρου η προβολή και η αξιοποίηση του εν γένει πολιτιστικού επιπέδου (παραδοσιακής λαϊκής τέχνης, αρχιτεκτονικής,λαογραφίας κλπ.) της Παλαιάς Αλοννήσου.

Περισσότερα »