Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Καθαρισμός Φίλτρων
Αποτελέσματα: 13

Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας Αττικής

Πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας με την Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας Αττικής, που σκοπό έχει να ενώσει όλες και όλους όσους κατάγονται από την Ρούμελη.

Περισσότερα »

Επιμορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριλόφου Φθιώτιδος «Ο Άγιος Αθανάσιος»

O Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριλόφου «Ο Άγιος Αθανάσιος» ιδρύθηκε το έτος 1977 με έδρα το Τρίλοφο (Κούρνοβο) Φθιώτιδος.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Χοροστάτες» Λαμίας

O Πολιτιστικός κ Αθλητικός σύλλογος Χοροστάτες Λαμίας ιδρύθηκε το 2014 από μια ομάδα φιλών και χορευτών με κοινό γνώρισμα την αγάπη τους για το χορό και την παράδοση.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γοργοποτάμου «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γοργοποτάμου «Ο Αγ. Γεώργιος» ιδρύθηκε το στις 20 Οκτωβρίου του 1990, από μία ομάδα χωριανών που είχε σαν στόχο της την ενίσχυση και ανάδειξη των εθίμων και της ομορφιάς του χωριού μας.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης,του Δήμου Ηρακλείου, ξεκίνησε την λειτουργία του με την εκλογή του πρώτου Δ.Σ. την 3-10-1985. Από τότε υπηρετεί με πάθος τον πολιτισμό και την πνευματική - κοινωνική - περιβαλλοντική ανάπτυξη και αναβάθμιση της Συνοικίας μας.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών Φθιώτιδας

Ιστορία Συλλόγου Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Διβριωτών Φθιώτιδας, συνεχίζει την όλο ζωή και δράση πορεία του. Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1970, από Διβριώτες που διέμεναν στη Λαμία, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ» και με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων και την αλληλοϋποστήριξη, μεταξύ των Διβριωτών, αλλά και τον εξωραϊσμό του χωριού.

Περισσότερα »