Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Επιμορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριλόφου Φθιώτιδος «Ο Άγιος Αθανάσιος»

O Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριλόφου «Ο Άγιος Αθανάσιος» ιδρύθηκε το έτος 1977 με έδρα το Τρίλοφο (Κούρνοβο) Φθιώτιδος.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  200 μέληΤοποθεσία: Τρίλοφο Φθιώτιδος Νομός: ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Περιφέρεια: Στερεά Ελλάδα

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Σκοποί του Συλλόγου είναι

  • 1) Η μορφωτική και πολιτιστική προαγωγή του χωριού, με την ανάπτυξη πάσης φύσεως κοινωφελών έργων, πολιτιστικών και μορφωτικών εκδηλώσεων.
  • 2) Η ανάπτυξη μεταξύ των μελών αυτού, πνεύματος αλληλεγγύης και η διατήρηση στενού δεσμού μεταξύ αυτών.
  • 3) Η ηθική και εις το μέτρο του δυνατού, υλική συμπαράσταση των αποδεδειγμένως απόρων και αναξιοπαθούντων κατοίκων του χωριού, προερχόμενοι κατόπιν συλλογικής αποφάσεως του Δ/Σ του Συλλόγου.
  • 4) Η διοργάνωση και παροχή πάσης φύσεως ψυχαγωγίας προς τα μέλη του Συλλόγου με την οργάνωση εκδρομών, διαλέξεων, μορφωτικών συγκεντρώσεων και δια παντός νομίμου μέσου ανάπτυξης των μελών αυτού.
  • 5) Η βράβευση των αριστούχων μαθητών, φοιτητών και σπουδαστών του χωριού με τιμητικό και (εφόσον καταστεί δυνατό) χρηματικό βραβείο και η, δια παντός, μέσου βοήθεια αυτών για την πλήρη δραστηριοποίηση των δυνατοτήτων τους.
  • 6) Η δημιουργία πνευματικού κέντρου καθώς και η σύσταση δανειστικής βιβλιοθήκης, αναγνωστηρίων και χώρων για εκθέσεις, διαλέξεις κτλ.
  • 7) Ο εξωραϊσμός του χωριού με την δημιουργία πάρκων, διαπλατύνσεων ή ασφαλτοστρώσεων δρόμων, διατήρηση σπιτιών και κτιρίων, τα οποία παρουσιάζουν αρχαιολογικό, αρχιτεκτονικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.
  • 8) Η καλλιέργεια επαφής και η ανάπτυξη στενότερων δεσμών μεταξύ των μελών της Κοινότητας με την δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης προς κάθε πνευματική και ηθική ανάπτυξη αυτών.
  • 9) Η εκπόνηση, διαχείριση, υλοποίηση, αξιολόγηση τοπικών, περιφερειακών, Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πρωτοβουλιών, για λογαριασμό του Συλλόγου, σε σχέση με την ευρεία έννοια της πολιτιστικής – πνευματικής –κοινωνικής- αθλητικής– περιβαλλοντικής – επιμορφωτικής αναβάθμισης και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων καθώς επίσης την αξιοποίηση όλων των δυνατών χρηματοδοτήσεων, και επιχορηγήσεων, προς αυτήν την κατεύθυνση.

  Gallery

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.