Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Χοροστάτες» Λαμίας

O Πολιτιστικός κ Αθλητικός σύλλογος Χοροστάτες Λαμίας ιδρύθηκε το 2014 από μια ομάδα φιλών και χορευτών με κοινό γνώρισμα την αγάπη τους για το χορό και την παράδοση.

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  Τοποθεσία: Λαμία Νομός: ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Περιφέρεια: Στερεά Ελλάδα

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Σκοπός του συλλόγου είναι η μορφωτική και πολιτιστική αναβάθμιση των μελών του και των κατοίκων της πόλης, η σωματική και πνευματική ανάπτυξη, η άσκηση, η ψυχαγωγία, η διατήρηση και θεμελίωση της υγείας. Η δημιουργία, οργάνωση και λειτουργία χορευτικών τμημάτων, στα οποία θα διδάσκονται ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί, λαϊκοί καθώς και σύγχρονοι χοροί κάθε είδους.

  Η δημιουργία επίσης τμήματος δημοτικού τραγουδιού και παραδοσιακών οργάνων με στόχο τη διατήρηση και διάδοση της παράδοσης καθώς κ η οργάνωση και πραγματοποίηση δραστηριοτήτων μουσικο-κινητικής αγωγής για άτομα κάθε ηλικίας καθώς και για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). Την επόμενη χρονιά εκτός από τα τμήματα εκμάθησης ελληνικών παραδοσιακών χορών που ήδη λειτουργούν θα ξεκινήσουν τμήματα παραδοσιακής χορωδίας ,μουσικό-κινητικής αγωγής, συγχρόνου χορού κ γυμναστικής. Ο σύλλογος μας ,στο σύντομο διάστημα ύπαρξης του, συμμετείχε σε διαφορές εκδηλώσεις, διοργάνωσε κ πραγματοποίησε σεμινάρια, εκδρομές καθώς κ την πρώτη του παράσταση στο δημοτικό θέατρο της πόλης μας.

  Gallery

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.