Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γοργοποτάμου «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γοργοποτάμου «Ο Αγ. Γεώργιος» ιδρύθηκε το στις 20 Οκτωβρίου του 1990, από μία ομάδα χωριανών που είχε σαν στόχο της την ενίσχυση και ανάδειξη των εθίμων και της ομορφιάς του χωριού μας.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  Τοποθεσία: Γοργοπόταμος Νομός: ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Περιφέρεια: Στερεά Ελλάδα

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γοργοποτάμου «Ο Αγ. Γεώργιος» ιδρύθηκε το στις 20 Οκτωβρίου του 1990, από μία ομάδα χωριανών που είχε σαν στόχο της την ενίσχυση και ανάδειξη των εθίμων και της ομορφιάς του χωριού μας.

  Μεταξύ άλλων σκοπός του Συλλόγου είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών, η καλλιέργεια του πνεύματος, η συμβολή στην τουριστική ανάπτυξη του χωριού, η προστασία και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής, η παρακολούθηση των προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή και η άμεση επίλυσή τους.

  Ο Σύλλογος εκπονεί ετήσια πολιτιστικά προγράμματα με εκδηλώσεις πολιτιστικού, θρησκευτικού και ιστορικού περιεχομένου καθώς και εκδρομές σε διάφορους ιστορικούς, θρησκευτικούς και αρχαιολογικούς χώρους. Πέρα των ανωτέρω, έχει αναπτύξει σχέσεις καλής συνεργασίας, με τους πολιτιστικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής.

  Ο Σύλλογος, διοργανώνει τις καθιερωμένες κοινωνικές πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο, όπως κοπή της πίτας, γλέντι Αϊ Γιάννη, καλοκαιρινή γιορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για την διασκέδαση των παιδιών με το μοίρασμα δώρων, καθώς και τον εορτασμό του Αγ. Γεωργίου.

  Η δημιουργία και προβολή της ιστοσελίδας μας, έχει σαν στόχο αφ’ ενός μεν να φέρει πιο κοντά τα μέλη του Συλλόγου, να ανταλλάξουν απόψεις, να παρακολουθούν τις δραστηριότητες και την κινητικότητα του Συλλόγου και αφ’ ετέρου να δώσει τη δυνατότητα για την συγκέντρωση μεγαλύτερου αριθμού ενεργών μελών και φίλων ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να καταστούν ένας σημαντικός πυρήνας αλλά και ισχυρός συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο χθες και το αύριο με γέφυρα το σήμερα.

  Gallery

  Πηγή:

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.