Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Καθαρισμός Φίλτρων
Αποτελέσματα: 9

Ακαδημία έρευνας παραδοσιακών χορών Ελασσόνας

Η Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών είναι ένας σύλλογος που ιδρύθηκε, και έχει ως βάση την πόλη της Ελασσόνας, με σκοπό την διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Περισσότερα »

Εκπολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Χαϊδαρίου «Η Θεσσαλική Γη»

Ο σύλλλογός μας ιδρύθηκε το 2005 από μια ομάδα Θεσσαλών που κατοικούμε κυρίως στο Χαϊδάρι.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου ιδρύθηκε το 1969 με σκοπό την συγκέντρωση υπογραφών για την αποτραπή της αποξήρανσης της λίμνης του χωριου. Από τότε συμβάλλει καθοριστικά στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Όσσας

Μερικοί από τους σκοπούς του συλλόγου μας είναι: η συμβολή στη μορφωτική και εκπολιτιστική εξύψωση και άνοδο του μορφωτικού επιπέδου των μελών του συλλόγου και κατ΄επέκταση των κατοίκων του χωριού, η ανάπτυξη των σχέσεων με τους άλλους συλλόγους των γύρω χωριών , αλλά και με άλλους πολιτιστικούς συλλόγους για κοινές πολιτιστικές δράσεις.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Αετοράχης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αετοράχης ιδρύθηκε το 1982. Η αρχική ονομασία του συλλόγου ήταν Πολιτιστικός Σύλλογος Αετοράχης «Το Βελέσνικο», αλλά μετονομάστηκε το 1991 σε «Στάθης Ουσταμπασίδης» στη μνήμη ενός δραστήριου μέλους του που χάθηκε άδικα στα 20 του χρόνια.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Λιοσίων – Ζεφυριού – Φυλής “Ο Ρήγας Φεραίος”

Σκοπός του συλλόγου είναι η παρουσίαση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας παράδοσης και κληρονομιάς καθώς και η καλλιέργεια πνεύματος αλληλεγγύης και συνεργασίας με άλλους πολιτιστικούς, μορφωτικούς, και εξωραϊστικούς συλλόγους.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου

Έχουμε την τιμή να σας γνωρίσουμε ότι στην πόλη μας ιδρύθηκε και λειτουργεί Σύλλογος με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ TYΡNABOY», σύμφωνα με το Καταστατικό, το οποίο αναγνωρίστηκε από το Πρωτοδικείο Λάρισας και τέθηκε σε εφαρμογή από την 5-10-1999.

Περισσότερα »