Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου ιδρύθηκε το 1969 με σκοπό την συγκέντρωση υπογραφών για την αποτραπή της αποξήρανσης της λίμνης του χωριου. Από τότε συμβάλλει καθοριστικά στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  Τοποθεσία: Καλοχώρι Νομός: ΛΑΡΙΣΑΣ Περιφέρεια: Θεσσαλία

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου ιδρύθηκε το 1969 με σκοπό την συγκέντρωση υπογραφών για την αποτραπή της αποξήρανσης της λίμνης του χωριου. Από τότε συμβάλλει καθοριστικά στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 2011

  Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου διοργάνωσε ένα ακόμα πετυχημένο καρναβάλι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.’Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους παρευρισκόντες που μας τίμησαν με τη παρουσία τους και ένα συγνώμη γιατί η κακοκαιρία δεν μας άφησε να το αποδώσουμε όπως θέλαμε.Σε λίγες μέρες θα ανεβάσουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

  ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Μ.Ε.Σ. ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 2011

  Μετά από πολλά χρόνια κόπηκε πίτα για τη νέα χρονιά από το Μ.Ε.Σ. ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ.Πρώτα, κόπηκε πίτα για τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μέσα στο παλαιό δημοτικό σχολείο,ενώ η δεύτερη πίτα κόπηκε για τους υποστηρικτές του συλλόγου στη ταβέρνα Βλαχογεύσεις.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Βασίλης Έξαρχος, ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος και πολιτικοί εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για να γίνει αυτή η πολύ ωραία εκδήλωση.

  ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

  Σύμφωνα με τη τελευταία συνέλευση,αποφασίστηκε να επανεκκίνησει η διαδικασία εγρραφής νέων μελών.Τα μέλη είναι η ψυχή ενός συλλόγου για αυτό και όσο περισσότερα και πιο ενεργά τόσο καλύτεα για ένα σύλλογο.

  Διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία η χοροεσπερίδα του Μ.Ε.Σ. Καλοχωρίου μαζί με την ομάδα Αναγέννηση στο Καλοχώρι στις 28/6/2010.Η γιορτή είχε απόλυτη επιτυχία και όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε.Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της χοροεσπερίδας αλλά και στα χορευτικά τμήματα του Μ.Ε.Σ. Καλοχωρίου.Για φωτογραφίες και video μπορείτε να επισκεφθείτε τις αντίστοιχες ενότητες.

   

  Gallery

  Πηγή:

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.