Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου

Έχουμε την τιμή να σας γνωρίσουμε ότι στην πόλη μας ιδρύθηκε και λειτουργεί Σύλλογος με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ TYΡNABOY», σύμφωνα με το Καταστατικό, το οποίο αναγνωρίστηκε από το Πρωτοδικείο Λάρισας και τέθηκε σε εφαρμογή από την 5-10-1999.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  350 μέληΤοποθεσία: Τύρναβος Νομός: ΛΑΡΙΣΑΣ Περιφέρεια: Θεσσαλία Φυλή: Θεσσαλοί

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Οι σκοποί του Συλλόγου είναι:

  1. Η καλλιέργεια πολιτιστικών ιδεών και αξιών των μελών του και των κατοίκων της πόλης.

  2. Η ανεύρεση, συγκέντρωση και επεξεργασία λαογραφικών, ιστορικών, πολιτιστικών στοιχείων για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, με πνευματικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

  3. Η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των μελών του Συλλόγου και η δημιουργία αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης μεταξύ αυτών και των κατοίκων της πόλης.

  4. Η διατήρηση και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, η καταβολή προσπαθειών και ενεργειών για την εκτέλεση έργων κοινής ωφέλειας για τα μέλη του Συλλόγου, τις Αρχές ή οποιοδήποτε άλλο αρμόδιο φορέα.

  5. Η συνεργασία του Συλλόγου με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή της διευρυμένης πόλης Τυρνάβου, με παρόμοια σωματεία και Συλλόγους γειτονικών και άλλων πόλεων της χώρας μας αλλά και άλλων χωρών, μέσα στα πλαίσια του άρθρου 4 του καταστατικού.

  Στο Σύλλογό μας λειτουργούν επτά τμήματα και είναι τα εξής: Πολιτιστικό, Μουσικό, Χορευτικό, Θεατρικό, Καλλιτεχνικό, Φυσιολατρικό και Εκδρομικό.

  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΜΑΜΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

  Gallery

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.