Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

«Βαλκανικό Πανηγύρι» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυρνάβου

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Μουσικοχορευτική παράσταση υπό τον τίτλο «Βαλκανικό Πανηγύρι» διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου την Κυριακή, 22 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Ανοικτό Θέατρο της πόλης.

 

Πρόκειται για μια εκδήλωση αφιερωμένη κυρίως σε τραγούδια και ρυθμούς της Μακεδονίας ενώ παράλληλα η Χορωδία του Συλλόγου θα ερμηνεύσει και μουσικά ακούσματα γειτονικών Βαλκανικών χωρών όπως της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας.

 

Στην παράσταση θα λάβουν μέρος περίπου 100 Χορωδοί και Χορευτές από τη Μικτή Χορωδία και το σύνολο των Χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου συνοδεία 6μελούς ορχήστρας αποτελούμενης από τους μουσικούς Κώστα Κωστούλη (κλαρίνο), Δημήτρη Γκιθώνα (τρομπέτα), Γιάννη Σαμόλαδο (κρουστά), Κώστα Μάτη (ακορντεόν), Νίκο Καρδογιάννη (τρομπόνι) και Παναγιώτη Τρουμπούκη (κρουστά).

 

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχουν ο μαέστρος κ. Νίκος Στεφ. Ευθυμιάδης και οι χοροδιδάσκαλοι κκ. Πέτρος Δημάκης και Θανάσης Ζιώγας. Εισιτήρια προπωλούνται από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου ενώ για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6934634268.

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου