Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Καθαρισμός Φίλτρων
Αποτελέσματα: 10

Λαογραφικός-Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Κόζιανη”

Αρχές του 2004 μια παρέα φίλων αποφάσισε να δημιουργήσει έναν πολιτιστικό σύλλογο με έδρα την πόλη της Κοζάνης, τον οποίο και ονόμασαν Πολιτιστικό και Λαογραφικό σύλλογο «Η Κόζιανη».Σκοπός του συλλόγου είναι η διατήρηση και συνέχιση της παράδοσης και του πολιτισμού της πόλης της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Τετραλόφου

Ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Τετραλόφου ιδρύθηκε το 1983. Η διατήρηση των ηθών και εθίμων των προγόνων μας ήταν ο βασικός σκοπός σύστασης του συλλόγου καθώς και η συμβολή του στα κοινωνικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.

Περισσότερα »

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτη

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτη του δημοτικού διαμερίσματος Ροδίτη, Δήμου Σερβίων Ν.Κοζάνης, ιδρύθηκε το 1982 από την αγάπη των νέων κυρίως κατοίκων να μάθουν τις παραδόσεις, την ιδιαίτερη ιστορία τους και τον πολιτισμό των προγόνων τους.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αιανής «Η Πρόοδος»

Ο Σύλλογός μας αριθμεί 300 άτομα, τα οποία απασχολούνται σε ομάδες χορού, χορωδίας, μουσικών οργάνων, λαογραφικών ερευνών & πολιτιστικών εκδρομών.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Κοζάνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Κοζάνης ιδρύθηκε το 1997 από μια ομάδα ανθρώπων που έψαχναν να βρουν λύση στα προβλήματα τεχνικών και κοινωνικών υποδομών που ταλαιπωρούσαν τους παλιούς κατοίκους της γειτονιάς του Αη Θανάση αλλά και τους νέους που έκτιζαν το σπίτι τους στην νέα επέκταση της πόλης.

Περισσότερα »

Σύλλογος Κρητών Ν. Κοζάνης «Η Μεγαλόνησος»

Ο Σύλλογος Κρητών Νομού Κοζάνης «Η Μεγαλόνησος» ιδρύθηκε το 1977 με έδρα την Κοζάνη, από τους φοιτητές της εποχής και είναι ιδρυτικό μέλος της «Ένωσης Κρητικών Συλλόγων Μακεδονίας», με τη θέση του προέδρου να κατέχεται από τον πρόεδρο του Συλλόγου μας.

Περισσότερα »

Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας

Ο μεγαλύτερος και καλύτερος σύλλογος Μικρασιατών της Μακεδονίας. Ο Σύλλογος γεννήθηκε το 1981 και αντρώθηκε σε μια περιοχή με έντονο το προσφυγικό Μικρασιατικό στοιχείο .Η ιδέα της δημιουργίας του ενυπήρχε στη μνήμη ανθρώπων που αποτέλεσαν την πρώτη προσφυγική γενιά, υλοποιήθηκε από εκείνους τους ανθρώπους που ένιωσαν την ανάγκη ύπαρξης ενός δικού τους Συλλόγου.

Περισσότερα »