Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος «Ταξιδευτές Πολιτισμού»

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Δάφνης “Ταξιδευτές Πολιτισμού” δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων, οι οποίοι θέλησαν να δώσουν τη δική τους πρόταση στην κρίση των καιρών μας.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  140 μέληΤοποθεσία: Δάφνη Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ Περιφέρεια: Αττική

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Με ανιδιοτέλεια και προβάλλοντας πάντα το εμείς έναντι του εγώ, από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, βρήκε πολλούς συνοδοιπόρους στη διαδρομή που είχε χαραχθεί αρχικά. Χάρη στην ομαδική προσπάθεια των μελών και φίλων του συλλόγου, λειτουργούν ήδη εφτά εργαστήρια: Παραδοσιακού Χορού, Παραδοσιακού Τραγουδιού, Φωτογραφίας, Αργαλειού, Κλαρίνου και Παραδοσιακών Κρουστών, Kinder Musik.

  Στα εργαστήρια συμμετέχουν άτομα όλων των ηλικιών. Με την βοήθεια των μελών του και χωρίς να παρεκκλίνει από τις αρχές του, ο σύλλογος ευελπιστεί να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητες του, με καινούρια εργαστήρια και περισσότερες δράσεις που θα έχουν ως στόχο τον άνθρωπο και τη γειτονιά. Οι “Ταξιδευτές Πολιτισμού” είναι ένας σύλλογος που δεν επιχορηγείται από κανέναν άλλον εκτός από τα ίδια του τα μέλη. Σε μια κοινωνία που ξέχασε τον άνθρωπο απαντά με όπλο τη συλλογικότητα.

  …”Το φθάσιμο εκεί είναι ο προορισμός σου. Αλλά μην βιάζεις το ταξείδι διόλου.
  Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει…πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο…”
  Κ.Π Καβάφης

  Gallery

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.