Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ»

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος « Η Εθνική Εστία» είναι ένας από τους πιο παλιούς πολιτιστικούς Συλλόγους της Δυτικής Αττικής .

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  3000 μέληΤοποθεσία: Ίλιον Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ Περιφέρεια: Αττική

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Η έδρα του βρίσκεται στο Ίλιον και επίσημα έχει ως έτος ιδρύσεως το 1961 ενώ προϋπήρχε και δρούσε αρκετά χρόνια πριν. Τις πρώτες δεκαετίες της ζωής του κύριο μέλημα του ήταν ο εξωραϊσμός της περιοχής . Σήμερα, ο Σύλλογος της « Εστίας» χαρακτηρίζεται ως ένας χώρος πολύμορφης έκφρασης παιδιών, εφήβων, νέων & ενηλίκων. Η « Εθνική Εστία» αποτελείται από 27 επιμορφωτικά τμήματα που έχουν να κάνουν με παραδοσιακούς χορούς, αεροβική γυμναστική, ευρωπαϊκούς Latin & oriental χορούς αλλά και εκμάθηση μουσικών οργάνων.

  Από τον χώρο του Συλλόγου έχουν γίνει εκφραστές της ερασιτεχνικής δημιουργίας πάνω από 3500 άτομα κάθε ηλικίας. Ουσιαστικά η «Εστία» είναι μια κυψέλη πολιτισμού που πλάθει διαμορφώνει και εκφράζει χαρακτήρες με γνώμονα την διατήρηση της παράδοσης, την κοινωνική προσφορά αλλά και τον εθελοντισμό. Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Εθνική Εστία» έχει πάρει μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις του Ομίλου Unesco, σε μεγάλα φεστιβάλ παράδοσης σε πολλά μέρη της πατρίδας μας αλλά και σε πολλές εκδηλώσεις Δήμων του λεκανοπεδίου.

  Gallery

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Εκδήλωση
  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.