Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις “29α ΕΣΤΙΑΚΑ 2013”

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Στις 28 & 29 Ιουνίου ο Εξωραιστικός Σύλλογος «Η Εθνική Εστία» πραγματοποίησε για 29η συνεχόμενη χρονιά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ΕΣΤΙΑΚΑ 2013 στη πλατεία Παλιννοστούντων. Δύο ημέρες αφιερωμένες στην ερασιτεχνική δημιουργία και στους εκφραστές της που την υπηρετούν πιστά.

29α εστιακα 2013 σύλλογος η εθνική εστία

Με κεντρικό σύνθημα «Αφήστε τους ΝΕΟΥΣ ν’ ανοίξουν τα φτερά τους για να έρθει η Άνοιξη» πάνω από 200 παιδιά, έφηβοι και ενήλικες συμμετείχαν στο πολιτιστικό διήμερο παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πολυμορφικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς-ευρωπαϊκούς-latin χορούς, επιδείξεις αεροβικής γυμναστικής και πολλή μουσική από τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου.

Το παρόν στις εκδήλωσεις έδωσε ο Δήμαρχος Ιλίου κ.Ν.Ζενέτος, οι Αντιδήμαρχοι κοινωνικών υπηρεσιών κ.Αυγουλάς, οικονομικών κα Βομπιράκη, τεχνικών υπηρεσιών κ.Λιόσης, περιβάλλοντος & καθαριότητας κ.Χαραλαμπόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΗΚΕΠΑ κ.Δεύτος, αντιπροσωπείες πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και μέλη από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Εθελοντών Αττικής.

29α εστιακκα 2013 σύλλογος η εθνική εστία

Οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου αγκάλιασαν θερμά και αυτή την εκδήλωση του Συλλόγου δίνοντας έτσι δύναμη για συνέχεια στο δραστήριο έργο που παράγει η κυψέλη πολιτισμού που λέγεται «ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ».

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου