Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο “Εθνική Εστία”

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Πολιτιστικού Κέντρου Ιλίου γέμισε με μελωδίες τη Κυριακή 14 Απριλίου. Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Εθνική Εστία» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία μουσικό αφιέρωμα για τη ζωή και το έργο ενός από τους μεγαλύτερους νεοέλληνες συνθέτες του Μάνου Χατζιδάκι.

Το θέατρο ξεχείλισε από θεατές οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση κάνοντας μια μελωδική περιπλάνηση μέσα από το έργο του μεγάλου δημιουργού στη παλιά Αθήνα και στις αγαπημένες σε όλους ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο δάσκαλος μουσικής του Συλλόγου κ.Γ.Γαβράς σε συνεργασία με όλους τους δασκάλους των επιμορφωτικών τμημάτων του Συλλόγου, καθώς εκτός από τα παιδιά του μουσικού τμήματος, στο αφιέρωμα συμμετείχαν και τα τμήματα παραδοσιακών & ευρωπαϊκών χορών.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο πρόεδρος του ΔΗΚΕΠΑ κΘ.Δεύτος, διευθυντές σχολείων, πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. πολιτιστικών συλλόγων της πόλης και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων. Όπως τόνισε δεσμευτικά ο πρόεδρος του ΔΗΚΕΠΑ, στο τέλος της εκδήλωσης, το μουσικό αφιέρωμα θα επαναληφθεί καθώς το αποτέλεσμα της προσπάθειας των παιδιών του Συλλόγου να αγγίξουν τη μαγεία της μουσικής του Μάνου Χατζιδάκι ήταν πραγματικά αξιόλογο.

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου