Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Φίλτρα αναζήτησης


 

Αναζήτηση με τίτλο


 

Καθαρισμός Φίλτρων
Αποτελέσματα: 9

Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Μηλιάς Πιερίας «ΟΙ ΛΑΖΑΙΟΙ»

Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Μηλιάς Πιερίας «ΟΙ ΛΑΖΑΙΟΙ», ιδρύθηκε στις 8 Μαρτίου 1964 από 50 περίπου νέους Μηλιώτες.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Καβακλιωτών Αιγινίου “Ανατολίκή Ρωμυλία”

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ» ιδρύθηκε το 1977 με σκοπό την πολιτιστική και κοινωνική πρόοδο των κατοίκων του Αιγινίου και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και την προβολή και διατήρηση της γνήσιας λαογραφικής παράδοσης.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κατερίνης “Παιδεία Παράδοσης”

Να ζεις, ν'αναπτύσσεσαι, να εξελίσσεσαι και τελικά ευτυχώς και αίσια να (εκ)παιδεύεσαι μέσα από την ταυτότητά σου…την παράδοση.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός Σύλλογος Ελατοχωριτών Θεσσαλονίκης “Η Σκουτέρνα”

Ιδρύθηκε το 1995 σαν σύλλογος Ελατοχωριτών Θεσσαλονίκης 'Η ΣΚΟΥΤΕΡΝΑ'. Το 2006 έγινε η πρώτη τροποποίηση του καταστατικού και χωρίς σημαντικές πολλές αλλαγές ο σύλλογος πήρε την σημερινή του μορφή σαν Πολιτιστικός Σύλλογος Ελατοχωριτών Θεσσαλονίκης 'Η ΣΚΟΥΤΕΡΝΑ'.

Περισσότερα »

Πολιτιστικός σύλλογος Ράχης Πιερίας “Τα Πάτρια”

Η δράση του πολιτιστικού συλλόγου «ΠΑΤΡΙΑ» στα 28 αυτά χρόνια εξακτινώθηκε σε πάρα πολλούς τομείς με στόχο πάντα την ηθική συγκρότηση, την πνευματική εξύψωση, την ψυχική ανάταση και την κοινωνική αλληλεγγύη

Περισσότερα »

Σύλλογος Ηπειρωτών Πιερίας

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Πιερίας ιδρύθηκε το έτος 1980 από Ηπειρώτες, κατοίκους του Νομού Πιερίας, με σκοπό την πολιτιστική και πνευματική ανύψωση των μελών του καθώς και τη διατήρηση των ηθών, εθίμων και παραδόσεων της Ηπείρου.

Περισσότερα »