Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πανηγύρι του Ηπειρωτών Φλώρινας “Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ”

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Φλώρινας και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ.Καραγκιοζίδη Θεοδόση για την άψογη συνεργασία και την τιμή που μας έκανε να συμμετάσχουμε στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας με την εκδήλωση μας “ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ” την Παρασκευή 23/8 στο χώρο του γηπέδου του Τ.Ε.Ι.

 

Επίσης νιώθει την υποχρέωση και την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το πλήθος των συμπολιτών μας που για μια ακόμη φορά αγκάλιασε τις προσπάθειες μας τιμώντας μας με την παρουσία τους,παρά το πλήθος των εκδηλώσεων,κατακλύζοντας τον χώρο της εκδήλωσης.

 

Πανηγύρι του Ηπειρωτών Φλώρινας

 

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Βουλευτή του νομού μας κ.Γερμανίδη Αθανάσιο και τον Δήμο Πρεσπών που μας τίμησαν δια της παρουσίας τους μέσω του Αντιδήμαρχου κ.Νόνα Στέργιου και αντιπροσωπείας δημοτικών συμβούλων,τα παιδιά του χορευτικού μας τμήματος,τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται,τους χοροδιδασκάλους τους κ.Κωνσταντίνου Ιωάννη και κα. Κολώνη Ήρα,την Δ/νση του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου για την παραχώρηση της αίθουσας των μαθημάτων,την Δ/νση του παραρτήματος Δυτ.Μακεδονίας στην Φλώρινα και προσωπικά την Δ/ντρια κα.Παππά Βασιλική για την παραχώρηση του γηπέδου,τον χορηγό επκοινωνίας radio florina και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ελεύθερο βήμα,ηχώ, πολίτη,nea florinas,παρατηρητής Φλώρινας,το τηλεοπτικό δίκτυο WEST T.V. και όλα τα μέσα που προβάλλανε την εκδήλωση μας και είναι πάντα δίπλα μας.

 

Για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος , η Γεν. Γραμματέας

Καλδάνης Κων/νος ,  Γάκη Ευγενία

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου