Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Ολοκλήρωση θεατρικών παραστάσεων της ομάδας του Συλλόγου Παστίδας “Καμάρι”

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας, η πρώτη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι» ολοκλήρωσε τις παρουσιάσεις της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα, 7 Χρόνια Φαγούρα» την Κυριακή 21 Απριλίου 2013.

 

Η συγκεκριμένη παράσταση είχε φιλανθρωπικό σκοπό αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση ενός μικρού παιδιού από την Παστίδα που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

 

Για ακόμη μία φορά οι συντελεστές της παράστασης από την σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς μέχρι και τους τεχνικούς και την ομάδα υποστήριξης τα έδωσαν όλα και η καλύτερη ανταμοιβή ήταν το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού μετά το κλείσιμο της αυλαίας.

 

Ο Ρωμαίος, η Ιουλιέτα και το τρελό τους παρεάκι ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και αποχαιρέτησαν την σκηνή εκεί απ’ όπου ξεκίνησε αυτό το απίθανο ταξίδι. Με καπετάνιο την Βίκυ Θεολόγη η μαγεία του θεάτρου σαγήνευσε το θεατρόφιλο κοινό της Ρόδου, χαρίζοντας απλόχερα γέλιο σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι μας. Η αυλαία δεν κλείνει ποτέ για πάντα…

 

Η δυνατή ομάδα που συντέλεσε στα μέγιστα για την επιτυχία ήταν η εξής :

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ :

Βίκυ Θεολόγη

ΔΙΑΝΟΜΗ :

Ρωμαίος – Γιώργος Πάττας

Ιουλιέτα – Νίνο Σιαλούπ

Πάρης – Γιώργος Σπάρταλης

Βάγια – Χάρης Γιαλλουρίδης

Μπελβόλιο – Βαλάντης Κασσανής

Λαίδη Καπουλέτου – Κυριακούλα Κυριαζή

Βιόλα – Κική Κράτση

Οφηλία – Γιάννης Κούρος

Κόμης Μοντέγος – Στέργος Κασσανής

Γειτόνισσα – Σαββίνα Ροδίτη

Γυναίκα – Τσαμπίκα Καλαεντζή

 

ΣΚΗΝΙΚΑ :

Αικατερίνη & Ιωάννης Αντωνάς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ/VIDEO :

Σάββας Καλλιστής

VIDEO:

Άγγελος Πάττας

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ :

Ιωσήφ Σιαλούπ, Κώστας Κορκίδας, Σταύρος Σαλακενός, Σταύρος Κράτσης, Θεόδωρος Δρακάκης και Γιάννης-Τζώνης Αυγενικού.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :

Τυπογραφείο Νίκος Χατζηκαλημέρης

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

«Η Ροδιακή», TOP FM, OMEGA TELEVISION, Rodos Info News (www.rodosinfonews.com), Rodos-Press (www.rodos- press.gr), ΑΛΛΑΞΟΓΚΟΛΙΕΣ (www.allaksogolies.gr).

 

Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ότι όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην Θεατρική ομάδα, μπορούν να το κάνουν κάθε Σάββατο από τις 14:00 έως και τις 17:00 μέχρι και τέλος Μαΐου (το αργότερο) στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται εντός του Πολιτιστικού Κέντρου Παστίδας.

 

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται για το Τμήμα Αγιογραφίας οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 18:00 με 20:00 στον ίδιο χώρο. Για το Χορωδιακό Εργαστήρι οι εγγραφές γίνονται κάθε Σάββατο από 14:00 έως και τις 17:00.

 

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλα τα ΜΜΕ (Έντυπα, Ηλεκτρονικά κ.α.) για την ανεκτίμητη συμβολή τους στην επιτυχία της Θεατρικής μας ομάδας, τους χορηγούς μας για την μεγάλη βοήθεια τους παρά την οικονομική κρίση που μας διακατέχει και φυσικά τον κόσμο που με το ζεστό τους χειροκρότημα μας δίνει την δύναμη για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Πολιτισμό και να προσφέρουμε όσο και όπως μπορούμε στην Κοινωνία και στον Τόπο μας.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ-VAGELIS DYNAMIC MUSIC SHOP για την διάθεση των μικροφώνων. Οι φίλοι που σερφάρουν στο διαδίκτυο μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’όλες τις εκδηλώσεις μας & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου).

 

θεατρικη παράσταση παστίδας καμάρι 2

 

θεατρικη παράσταση παστίδας καμάρι 3

 

θεατρικη παράσταση παστίδας καμάρι 4

 

θεατρικη παράσταση παστίδας καμάρι 5

 

θεατρικη παράσταση παστίδας καμάρι 6

 

θεατρικη παράσταση παστίδας καμάρι 7

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QlnKFarLZwc

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου