Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Επιστολή του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας “Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ”

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Φλώρινας για την αρωγή του στην διοργάνωση της ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ Συλλόγων Ηπειρωτών Μακεδονίας που διοργάνωσε ο σύλλογος μας την περασμένη Κυριακή 9/6/13 στο Νέο Πάρκο.

 

Επίσης νιώθουμε την υποχρέωση να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε δημόσια, τους πρωταγωνιστές αυτής της εκδήλωσης, τα παιδιά του χορευτικού μας τμήματος,τους γονείς τους αλλά και τους χοροδιδασκάλους τους κ.Κωνσταντίνου Ιωάννη και κα.Κολώνη Ήρας που επιμελήθηκαν της παρουσίασης τους.

 

Ακόμη ευχαριστούμε θερμά την ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ,ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ και προσωπικά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.Θεόκλητο και τον Πατέρα Ιωαννίκιο,την ΕΡΑ Φλώρινας και όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που βοήθησαν στην κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και το κατάστημα τροφίμων ΜΠΕΛΛΗΣ,τα εργαστήρια παραδοσιακών χειροποιήτων πιτών της κα.Χριστάκη Ζωής & ΑΛΛΟΤΙΝΑ,την αποθήκη χαρτικών των κ.Μαυρουδίου Αριστοτέλη & Κωστακάκη Θεολόγου, τον παραδοσιακό φούρνο του κ.Μουσμούλα Παντελή “Αρτοτέχνη”,την μονάδα προϊόντων γάλατος του κ. Δημητρίου και όσους βοήθησαν στην φιλοξενία των συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους, προσδίδοντας στην λέξη ΣΥΛΛΟΓΟΣ την πλήρη της έννοια,στους χόρους της Παιδικής Κατασκήνωσης Πρώτης παίρνοντας μαζί τους κατά την αναχώρηση τους τις θετικότερες των εντυπώσεων τόσο από την πόλη μας όσο και από την οργάνωση της εκδήλωσης.

 

Για το Δ.Σ

ο Πρόεδρος     η Γεν.Γραμματέας

Καλδάνης Κων/νος       Γάκη Ευγενία

 

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου