Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Εκλογές Δ.Σ της Ενώσεως Ρουμελιωτών Ν.Ιωνίας Αττικής

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μπορούμε ….ακόμη πιο ψηλά!

 

Δεκάδες συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μας που αντλούν την καταγωγή τους από τους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Ευβοίας, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Φθιώτιδας, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, συμμετείχαν στην τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας.

 

Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης για την περαιτέρω ευόδωση των καταστατικών μας επιταγών, τα μέλη μας συνέβαλαν με τον αρτιότερο τρόπο στην άψογη διεξαγωγή των διαδικασιών. Η τάξη, ο εποικοδομητικός διάλογος, το αδελφικό πνεύμα επισφράγισαν για μια ακόμη φορά το αντάμωμα αυτό.

 

Μέσα σε ένα αριπρεπές Ρουμελιώτικο κλίμα έγιναν η εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής, η έκθεση οικονομικής διαχείρισης και της γενικής οικονομικής κατάστασης του Συλλόγου, η έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής οικονομικής διαχειρίσεως, η παμψηφεί έγκριση της οικονομικής διαχειρίσεως και η απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη, η έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου για την απελθούσα θητεία του, η παμψηφεί έγκριση πεπραγμένων και η απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη, η ενημέρωση για διάφορα θέματα- προτάσεις, απόψεις, το σχέδιο δράσεων, η εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών και τέλος οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου και των προβλεπόμενων αναπληρωματικών μελών αυτού, αλλά και οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου και των προβλεπόμενων αναπληρωματικών μελών αυτής.

 

Στο σύντομο απολογισμό του, τον οποίο παρουσίασε ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Ραφτόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά: «Περαιώνοντας τη θητεία μας, τολμούμε με παρρησία να σας αντικρύσουμε, ενώπιος ενωπίω, έμπλεοι περηφάνιας και δικαίωσης. Ο Σύλλογός μας είναι μια ιδέα που μας συνεπαίρνει. Είναι πασιφανές από τις πολυσχιδείς δράσεις μας τις οποίες στήριξαν τόσοι πολλοί ότι μπορούμε να εργαστούμε ακόμη περισσότερο δρέποντας αγλαόκαρπα αισθήματα.

 

Κινούμαστε από άδολη αγάπη για τη γενέτειρα, συμβάλλουμε στην κοινωνική συνοχή της πόλης μας, αγωνιζόμαστε να αναδείξουμε στοχευμένα την προσφορά των Ρουμελιωτών στο χθες, στο σήμερα και το αύριο της Νέας Ιωνίας.

 

Δεν φειδόμαστε κόπων γιατί είμαστε εθελοντές, εργαζόμενοι με ασίγαστο πάθος για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των μελών και συμπατριωτών μας. Με την ενότητα, τη συμπόρευση, τη συναντίληψη και το διάλογο προχωρούμε για να επιβεβαιώσουμε την εδραίωση της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας ως του μοναδικού και γνήσιου φορέα της Ρουμελιώτικης ψυχής στην πόλη μας. Παραδίδουμε με περηφάνια τη σκυτάλη του αγώνα στο νέο ΔΣ με τη διαβεβαίωση ότι θα είμαστε δίπλα του.»

 

Κατόπιν των εκλογών και σύμφωνα με τις καταστατικές μας επιταγές αποκτήσαμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θητείας 3 ετών, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής.

 

Πρόεδρος: Αθανάσιος Ραφτόπουλος

Α΄ Αντιπρόεδρος: Βασιλική Ζησάκη – Παφίλη

Β΄ Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Κουτσός

Γενική Γραμματέας: Ευαγγελία Λιτοσελίτη

Ειδική Γραμματέας: Ελένη Παπαδήμου – Τσιάμη

Ταμίας: Αλέκος Γουβάλας

Έφορος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων: Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου

Έφορος Νεολαίας: Γεώργιος Ντασιώτης

Έφορος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Ουρανία Τσοπανά

Αναπληρωματικά μέλη: Ευαγγελία Παναγιωτοπούλου, Ρουμπίνη Παπαδημητρίου – Ζη, Ελένη Νίκα – Γαλάνη, Μαρίνα Αναστασάκη – Δεληγιάννη, Σοφία Αργυρομάτη και Κυριακή Καραπρωϊμου

Εξελεγκτική Επιτροπή: Γεώργιος Μουτσώκος, Ελένη Παπανίκου, Φρατζέσκα Τατούλη.

Αναπληρωματικά μέλη: Μαρία Κακαβά – Παπανίκου και Ζαφειρούλα Χατήρα

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλες και όλους που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση καθώς και το Δικηγόρο κ. Κυριάκο Κουτρούλη που προσέφερε οικειοθελώς τις υπηρεσίες του στην άψογη διεξαγωγή αυτής.

Συνεχίζουμε με ήθος, φιλότιμο, αδιαπραγμάτευτο δυναμισμό και καινοτόμες πρωτοβουλίες Καλούμε όσους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας κατοικούν ή δραστηριοποιούνται στη Νέα Ιωνία και το επιθυμούν, να εγγραφούν στα μητρώα μας και να πλαισιώσουν εφεξής τις δράσεις μας.

 

Διεύθυνση Επικοινωνίας:

Μακελαράκη 3, Περισσός, 142 32 Περισσός

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 904 78 01,

Email [email protected] yahoo.gr

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου