Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Χοροεσπερίδα φορέων Μαΐστρου

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Με ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, πραγματοποίησαν την ετήσια χοροεσπερίδα τους οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Φορείς της Μαΐστρου, χθες Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Κτήμα Βασίλη».

 

Απέναντι και κόντρα σ’ αυτούς που επιβουλεύονται τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας, θα αγωνιστούμε πιο δυνατά για να μη χάσουμε το χαμόγελο, την αισιοδοξία, τη διασκέδαση και την αίσθηση του πολιτισμού μας.

 

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Χρήστος Γερακόπουλος, ο Πατήρ Ιωάννης Καζάκος, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μαΐστρου κ. Δινδίνης Νικόλαος, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων και ιδιαίτερη παρουσία της βραδιάς, το Λύκειο των Ελληνίδων από την Αθήνα.

 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν μαθητές του οικισμού μας για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τις χώρας καθώς και αποχωρούντα μέλη που διατέλεσαν σε Δ.Σ. των φορέων.

 

Όλοι τους χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά με πολύ κέφι και χορό, με τους ήχους παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής. Οι καλεσμένοι κυριολεκτικά ξεφάντωσαν με ατελείωτο χορό και με πάρα πολύ κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

χοροεσπερίδα Μαΐστρου

 

χοροεσπερίδα Μαΐστρου

 

χοροεσπερίδα Μαΐστρου

 

Δείτε video της εκδήλωσης παρακάτω :

 

 

 

Ο

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου