Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

«Αντίο χειμώνα» Φεβρουάριος στο Χορευτικό Εργαστήρι Νέας Ιωνίας

Τοποθεσία: Νέα Ιωνία Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ Περιφέρεια: Αττική

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Ιδιαίτερα έντονος από πλευράς δραστηριοτήτων ήταν ο Φεβρουάριος για τα μέλη και τους φίλους του Χορευτικού Εργαστηρίου. Τα μέλη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε κάθε τμήμα ξεχωριστά κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και στη συνέχεια διοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία δυο συνεχόμενες βραδιές, καλωσορίζοντας το Τριώδιο, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου Λυκείου και 7ου Γυμνασίου (Ανατόλια).

Το πρώτο γλέντι πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου με πρωταγωνιστές τους μικρούς χορευτές οι οποίοι αφού παρουσίασαν αποκριάτικους χορούς και δρώμενα, έστησαν ένα παραδοσιακό γλέντι παρέα με τους συγγενείς και τους φίλους Την επόμενη βραδιά, σειρά είχαν τα τμήματα ενηλίκων. Η αίθουσα Ανατόλια, πλημμύρισε από κόσμο, που είχε σκοπό να περάσει ευχάριστα, παρέα με τους εκλεκτούς μουσικούς που πλαισίωσαν τη βραδιά. Ο Θοδωρής Τασούλας, ο Γιάννης Παυλόπουλος, ο Κώστας Παπαπροκοπίου, ο Ανδρέας Παππας, ο Δημήτρης Μπάκος, ο Μάνος Κουτσαγγελίδης και η Αλεξάνδρα Κατσαρού έκαναν, όπως πάντα, ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου αυτή η βραδιά να μείνει αξέχαστη στους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Ν. Ιωνίας Φώτης Τσομπάνογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάκης Κωστάκης και Δέσποινα Θωμαΐδου και ο πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Λουκάς Χριστοδούλου. Παρόντες επίσης ήταν, ο διευθυντής του 5ου Λυκείου Κωσταντίνος Καλαϊτζής, ο δάσκαλος κρουστών και καταξιωμένος μουσικός Λάζαρος Ακριβόπουλος και πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας όπως οι: Μαίρη Αρώνη, Θανάσης Ραυτόπουλος, Δήμητρα Φιλίππα και Διονύσης Λουκάτος.

Με τσι κουδουνάτοι στ’Απεράθου!
Το Χορευτικό Εργαστήρι αποχαιρέτησε τον «Κουτσοφλέβαρο», ταξιδεύοντας για δεύτερη χρονιά στο νησί της Νάξου, προκειμένου να παρακολουθήσει τα δρώμενα που διαδραματίζονται στο κυκλαδονήσι, τις τελευταίες μέρες της Αποκριάς. Φιλοξενήθηκαν στον Κινίδαρο από τον πολιτιστικό σύλλογο, συμμετείχαν στις λαμπαδηφορίες, παρακολούθησαν τους κουδουνάτους της Απεράνθου, χόρεψαν στα τοπικά γλέντια σε διάφορα χωριά και επέστρεψαν έχοντας αποταμιεύσει ζωντάνια και καλή διάθεση προκειμένου να υποδεχτούν την Άνοιξη!

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου