Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

4η Ημέρα 7ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Παστίδας Ρόδου

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Η 4η ημέρα Πολιτιστικού Φεστιβάλ Παστίδας Ρόδου ήταν αφιερωμένη στην Παράδοση. Ο κόσμος που έδωσε βροντερό παρών για ακόμη μία φορά, παρακολούθησε παραδοσιακούς χορούς από τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και το Αιγαίο γενικότερα από το 1ο Τμήμα και τους Εφήβους του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας Ρόδου «Καμάρι» με χοροδιδασκάλους τους Σιαλούπ Ιωσήφ και Κυριαζή Κυριακούλα, από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κοσκινού και Διμυλιάς «Το Φουντουκλί» με χοροδιδάσκαλο τον Φιλήμoνα Μιχαλάκη και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαγγέλου «Ο Αίθωνας» με χοροδιδάσκαλο την Μπούσιου Δέσποινα.

7ο πολιτιστικό φεστιβάλ παστίδας ρόδου  πολιτιστικός σύλλογος παστίδας ρόδου καμάρι

Στον χώρο που διεξάγεται το Φεστιβάλ υπάρχουν εκθεσιακά περίπτερα του Συλλόγου με έργα από το Παιδικό Τμήμα Ζωγραφικής και από το Τμήμα Αγιογραφίας.

Γίνονται εγγραφές και για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Συλλόγου αλλά και για όσους θέλουν να ενταχθούν σε κάποιο από τα παρακάτω τμήματα :

1. Hip-Hop από 10 ετών
2. Latin & Ballroom από 10 ετών
3. Αγιογραφίας
4. Ζωγραφικής
5. Θεατρική Ομάδα
6. Μπαλέτο από 5 ετών
7. Παραδοσιακών χορών
8. Τζαζ από 7 ετών
9. Τζαζ Ενηλίκων (Χορός και Γυμναστική)
10.Χορωδιακό Εργαστήρι

7ο πολιτιστικό φεστιβάλ παστίδας ρόδου  πολιτιστικός σύλλογος παστίδας ρόδου καμάρι

Όλοι να βοηθήσουμε τον μικρό Άγγελο Γκιώνη
Ο μικρός Άγγελος Γκιώνης είναι μόλις 4 χρονών και τους τελευταίους 7 μήνες παλεύει μ’αυτό το το τέρας που λέγεται καρκίνος! Για να μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα του, πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στην Αγγλία, για να του δοθεί η ευκαιρία να γίνει καλά.

Για να κρατήσουμε αυτή την ελπίδα ζωντανή χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξη όλων σας σε αυτόν τον μεγάλο και δύσκολο δρόμο που θα διανύσουμε.

Η οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο καθένας σας, είναι πολύ σημαντική για τον Άγγελο. Για τον Ιερό αυτό σκοπό υπάρχει ένα κουτί στο Περίπτερο του Συλλόγου μας το οποίο θα βρίσκεται εκεί καθόλη την διάρκεια του Φεστιβάλ και με συνεχείς ανακοινώσεις από το μικρόφωνο, καλείται ο κόσμος να συνεισφέρει όσο μπορεί.

Δείτε video από την βραδιά εδώ :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x7T1dKiiyLU

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου