Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

2η Πανελλήνια Παιδική-Εφηβική Χορευτική Συνάντηση στην Κάτω Καμήλα Σερρών

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου είχε το όραμα να πραγματοποιήσει και να καθιερώσει μια πανελλήνια Παιδική- Εφηβική Χορευτική Συνάντηση για παιδιά 5-18 χρονών από όλη την Ελλάδα.

 

Μετά την 1η Πανελλήνια Παιδική- Εφηβική Χορευτική Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κάτω Καμήλα του Δήμου Σερρών στις 7-8-9 Σεπτεμβρίου 2012 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου.

 

Ο Πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος συνεχίζει και φέτος τη δραστηριότητα του, κάνοντας την θεσμό τη 2η Πανελλήνια Παιδική- Εφηβική Χορευτική Συνάντηση στην Κάτω Καμήλα του Δήμου Σερρών.

 

Η Πανελλήνια Παιδική-Εφηβική Χορευτική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στην τοπική κοινότητα της Κάτω Καμήλας Δήμου Σερρών στις 6-7-8 Σεπτεμβρίου 2013 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου.

 

Η έναρξη θα γίνει την Παρασκευή 6-9-2013 στις 5:30 μ.μ. με πατινάδα την κεντρική πλατεία του χωριού και παρουσίαση όλων των χορευτικών ομάδων με τα λάβαρα τους. Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν τρείς ημέρες Παρασκευή-Σάββατο & Κυριακή. Τα βράδια ακολουθεί γλέντι για όλο τον κόσμο. Θα χορέψουν συνολικά 40-50 χορευτικές ομάδες από την Ελλάδα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Πιστεύουμε ότι, ειδικά στις μέρες μας, όπου κινδυνεύουμε άμεσα να χάσουμε την ταυτότητα μας σαν έθνος, πρέπει να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα, ώστε οι νέοι μας να γνωρίσουν τις ρίζες και την παράδοση μας ως λαού! Και παράλληλα να τους δώσουμε την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να συσφίξουν τις σχέσεις τους, ν’ ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις.

 

Καλούμε όποιον από τους συλλόγους επιθυμεί να συμμετέχει με χορευτική ομάδα, να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους (στα τηλέφωνα επικοινωνίας, fax & e-mail του συλλόγου μας)! Καταλυτική ημερομηνία συμμετοχής είναι 3 Αυγούστου 2013. Σας περιμένουμε όλους στην Κάτω Καμήλα στις 6-7-8 Σεπτεμβρίου να γιορτάσουμε και γλεντήσουμε με τους μικρούς χορευτές μας, είτε σαν χορευτές είτε σαν θεατές.

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου