Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Κερδίστε προσκλήσεις για την θεατροχορευτική Παράσταση “Το Ημερολόγιο” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το Τόποι & Τρόποι, χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, κληρώνει μία διπλή πρόσκληση για την Θεατροχορευτική Παράσταση “Το Ημερολόγιο” από την Ελληνική  Λαογραφική Εταιρεία Έκφρασης & Πολιτισμού που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 7, 8 και 9 Μαΐου 2016 στις 21.00μμ.

«Το Ημερολόγιο» Μουσικοχορευτική Παράσταση από την Ε.Λ.ΕΤ.Ε.Π στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ημερολόγιο < ημέρα + λέγω ουδέτερο

  1. Σύστημα που ακολουθείται από ένα ή περισσότερους λαούς σχετικά με τον καθορισμό της διάρκειας του έτους, των μηνών, τον καθορισμό των δίσεκτων ετών ή άλλων μορφών εμβόλιμων ημερών κλπ
  2. Έντυπο που αναγράφει όλες τις ημέρες του έτους, συχνά με πρόσθετες πληροφορίες όπως οι θρησκευτικές εορτές, η ανατολή και η δύση του ήλιου κλπ
  3. Η προσωπική καταγραφή των σκέψεων και της ζωής κάποιου
  4. Το βιβλίο που κάποιος καταγράφει τις σκέψεις του και τη ζωή του
Τι απ’όλα αυτά είναι «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ»;

«ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ» είναι η αρχή ενός νέου κύκλου και μιας νέας ρεαλιστικής απεικόνισης του χθες. Η συγκίνηση και ο προβληματισμός δεν θα λείπουν, καθώς επίσης οι έντονες αντιθέσεις μεταξύ του χθές και του σήμερα θα ξεδιπλώσουν κρυμμένες αλήθειες και συναισθήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε εδώ.

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Το Ημερολόγιο” για την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στην σελίδα μας στο Facebook την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016. Καλή επιτυχία!

Σχόλια Χρηστών