Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Κερδίστε προσκλήσεις για την Παράσταση “Ο Πόλεμος και ο Έρωτας” στην Ιεράπετρα

Τοποθεσία: Ιεράπετρα Νομός: ΛΑΣΙΘΙΟΥ Περιφέρεια: Κρήτη Φυλή: Κρήτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το Τόποι και Τρόποι εξασφάλισε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Ο Πόλεμος και ο Έρωτας”. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Πρόσκληση

“Ο Πόλεμος και ο Έρωτας” Παράσταση από την Χορευτική Ομάδα Ιεράπετρας

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας, μαθαίνουμε την ιστορία του τόπου μας. Μύθοι και γεγονότα που χάραξαν τη πορεία μας και προίκισαν τον πολιτισμό μας. Χοροί, τραγούδια, ποιήματα, μαντινιάδες και μουσικές, ιστορίες ανθρώπων και τόπων. Όλα γεννήματα του πολέμου. Και όταν η ιστορία παύει να είναι ημερομηνία σε σχολικό βιβλίο, γίνεται παράσταση.

Έτσι γεννήθηκε .. η ιδέα ..

Και πάλι τραγούδια, χοροί και σκοποί για κάτι άλλο .. πιο δυνατό από τον πόλεμο. Ο Λαογραφικός πλούτος αυτού του τόπου προσφέρει απλόχερα δημιουργήματα του έρωτα. Κι έτσι γεννήθηκε η παράσταση .. Ο χορός συναντά τη μουσική, το τραγούδι και το θέατρο σ’ένα αφιέρωμα στον πόλεμο και στον έρωτα και στο πώς εκφράστηκαν στην Κρήτη. Ο πόλεμος, ο βίαιος δάσκαλος που στερεί την ελευθερία για έκφραση ή μήπως όχι; Και ο έρωτας ο μαθητής ελεύθερος να μεγαλουργήσει ή μήπως όχι; Η δύναμη που ώθησε να γίνει ο πόλεμος χορός, ο έρωτας τραγόυδι, αυτή ώθησε τη Χορευτική Ομάδα Ιεράπετρας να μεταφέρει στη σκηνή τη δύναμη του πολέμου και την έκφραση της αγάπης.

Ο πόλεμος ..
που ρίζωσε στη ψυχή του κρητικού στερώντας τού την ελευθερία του για έκφραση ή μήπως όχι;

Και ο έρωτας ..
που έγινε αφορμή να μεγαλουργησει ελεύθερος να εκφραστεί ή μήπως όχι;

Η Χορευτική Ομάδα Ιεράπετρας παρουσιάζει την παράσταση “Ο Πόλεμος και ο Έρωτας”. Χορευτές,μουσικοί και ηθοποιοί σας μεταφέρουν σ’ενα ταξίδι πίσω στο χρόνο .. Ο χορός και η μουσική συναντά το στίχο, την εικόνα, το θέατρο, το τραγούδι, την ποίηση, το μύθο, την ιστορία ..

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε ΕΔΩ

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Ο Πόλεμος και ο Έρωτας” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 σην Ιεράπετρα Κρήτης. Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα.

* Όροι Συμμετοχής
Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 στις 23:59. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στην σελίδα μας στο Facebook την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Κρήτης και όσοι βρεθούν στο νησί για διακοπές. Ο νικητής πρέπει να επικοινωνήσει με την Χορευτική Ομάδα Ιεράπετρας εντός 3 ημερών από την ανακοίνωση του (μέχρι και την Κυριακή 7 Αυγούστου). Αν δεν το κάνει τότε ακυρώνεται και η πρόσκληση περνάει στον επόμενο επιλαχών. Η πρόσκληση είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Το Τόποι και Τρόποι διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών του διαγωνισμού σε περίπτωση που χρειαστεί.

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών