Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου ιδρύθηκε το 1978 με σκοπό να συμβάλλει στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και του Νομού Κορινθίας ευρύτερα. Σήμερα απαριθμεί 250 μέλη και 175 μαθητές σε όλα τα τμήματα.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  250 μέληΤοποθεσία: Λουτράκι Νομός: ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Περιφέρεια: Πελοπόννησος

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου ιδρύθηκε το 1978 με σκοπό να συμβάλλει στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και του Νομού Κορινθίας ευρύτερα. Σήμερα απαριθμεί 250μέλη και 175μαθητές σε όλα τα τμήματα.

  Διοικείται από 9μελές Συμβούλιο που εκλέγεται κάθε δυο χρόνια μετά από Γενική Συνέλευση των μελών.

  Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του προγραμματίζει και πραγματοποιεί εκδηλώσεις που έχουν σαν στόχο την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας , την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, την διάσωση των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής μας, την επισήμανση κοινωνικών προβλημάτων, την διάσωση, διατήρηση και διάδοση της λαϊκής μας κληρονομιάς, την ψυχαγωγία.

  Μέσα από τις διάφορες εκδηλώσεις του παρουσιάζει το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής όταν θέλει να δημιουργήσει κάτι νέο ή να διατηρήσει κάτι από το παρελθόν και κυρίως συμβάλλει με την ομαδική εργασία στην κοινωνικότητα, στην ανάπτυξη της αλληλεγγύης των ανθρώπων, ιδίως των νέων που απορρέει μέσα από κοινούς στόχους και σκοπούς.

  Παράλληλα με την ανταλλαγή επισκέψεων – προσκλήσεων διευρύνει τους ορίζοντες όχι μόνο των ατόμων που συμμετέχουν, αλλά είναι και μια ισχυρή διαφήμιση της περιοχής μας.

  Gallery

  Πηγή:

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.