Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πολιτιστικός Σύλλογος Κερατσινίου «ΘΥΜΑΙΤΑΔΑΙ»

Σκοπός του συλλόγου μας είναι η ανάδειξη των Ελληνικών Παραδόσεων και του Ελληνικού Πολιτισμού.

Ιστοσελίδα

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  70 μέλη

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Σκοπός του συλλόγου μας είναι η ανάδειξη των Ελληνικών Παραδόσεων και του Ελληνικού Πολιτισμού. Απέναντι σε μια σύγχρονη πραγματικότητα που ολοένα υποβαθμίζει τον τρόπο ζωής μας, την ανθρωπιά και τις αξίες τις κοινωνίας μας, εμείς ορθώνουμε την φωνή μας. Ενώνουμε τις δραστηριότητες μας με όλους τους Πολιτιστικούς φορείς της Πόλης και όλης της υπόλοιπης Ελλάδας και δίνουμε μια νέα δυναμική στο Κερατσίνι. Ακόμη έχουμε σκοπό ,την προστασία του περιβάλλοντος του Κερατσινίου καθώς και τις ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

  Η γνωριμία του συλλόγου με τους συμπολίτες μας ξεκίνησε με τη σύσταση 2 χορευτικά τμήματα και φτάσαμε σήμερα να απαριθμούμε 12 χορευτικά τμήματα με 180 ενεργοί χορευτές, μικροί και μεγάλοι από όλες τις ηλικίες. Στα τμήματα αυτά, αποδεικνύει την έντονη επιθυμία των παλιών να επιστρέψουν στην Παράδοση και των νέων να γνωρίσουν τα ήθη και έθιμα τις Παραδόσεις τις Ελλάδας μας, και να ξεφύγουν από τους ξενόφερτους και μονότονους τρόπους διασκέδαση. Αποτελούμαστε από 70 ενεργά μέλη.

  Gallery

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.