Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Κέντρο Ελληνικής Τέχνης

Το Κέντρο Ελληνικής Τέχνης στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ένας σύλλογος δημιουργημένος από ανθρώπους με μεράκι, εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο του παραδοσιακού χορού.

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

Επικοινωνήστε με το Σύλλογο

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

   

  Το email σας (απαραίτητο)

   

  Θέμα

   

  Το μήνυμά σας

   

   

   

  Πληροφορίες Συλλόγου

  100 μέληΤοποθεσία: Νέα Φιλαδέλφεια Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ Περιφέρεια: Αττική

  Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

  Το Κέντρο Ελληνικής Τέχνης είναι ένας σύλλογος δημιουργημένος από ανθρώπους με μεράκι, εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο του παρ. χορού, με πρωτεργάτη την, επί 16 χρόνια, πρωτοχορεύτρια της Δ. Στράτου, Βαγγελιώς Ιερωνυμάκη.

  Μέσα στα 15 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας, με σεμνότητα και ήθος , έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες σ’ όλους τους χώρους της Ελληνικής Τέχνης. Θέατρο, Μουσική, Χορός, Ζωγραφική, Λαογραφία, συνεργασίες με τον αείμνηστο Θ. Βέγγο, τον Γ. Μιχαηλίδη και το Ανοιχτό Θέατρο, τον Μ. Θεοδωράκη και το Μέγαρο Μουσικής, διδασκαλία σε στελέχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης, συμμετοχή σε διεθνή σεμινάρια αλλά και διοργάνωσή τους σε συνεργασία με διακεκριμένους χοροδιδασκάλους, διδασκαλία σε συλλόγους της Αττικής (Σύλλογος Αγριτών Λέσβου, Ερεσίων Λέσβου, Παλαιοχωριτών Δωρίδας κ.α.) και άλλα πολλά.

  Σήμερα το Κ.Ε.Τε. αριθμεί άνω των 100 μελών στους χώρους του, Ν. Φιλαδέλφεια(Κεντρικά) και Κορωπί, και προσπαθεί να διαδώσει τον Ελληνικό Πολιτισμό με τις πιο καθαρές εκφράσεις του, μέσω μαθημάτων χορού, χορωδίας και οργάνων. Ο σύλλογος διαθέτει ορχήστρα για τις ανάγκες του και διαρκώς αυξανόμενο βεστιάριο.

  Το Κέντρο Ελληνικής Τέχνης έχει δύο χόρους, τα κεντρικά και ένα παράρτημα:
  – Κεντρικά: Αλ. Παπαναστασίου 1, Νέα Φιλαδέλφεια (Σταθ. ΗΣΑΠ «Περισσός»)
  – Παράρτημα: Χρ. Ζωίτσα 9,Κορωπί (Σύλλογος Ηπειρωτών Λαυρεωτικής & Μεσογείων)

  Gallery

  Νέα/Εκδηλώσεις

  • Νέα Συλλόγων

  Σχόλια Χρηστών

  x

  Δείτε Επίσης

  Όταν η Φιλιώ Πυργάκη χόρεψε ραστ (Video)

  Το παραδοσιακό γλέντι του Φιλοπρόοδου Ομίλου Λουτρών Υπάτης τον Αύγουστο του 2013. Ο Σύλλογος τίμησε τη Φιλιώ Πυργάκη, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και η Φιλιώ Πυργάκη στο χορό.