Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

«Η Λήμνος στα μάτια μου»

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Διεξαγωγή υπαίθριας έκθεσης φωτογραφίας στην Αθήνα με θέμα: «Η Λήμνος στα μάτια μου»

Ο Σύλλογος απόδημων Λημνιών και φίλων της Λήμνου «Λημνιοί εν δράσει» ανακοινώνει τη διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Η Λήμνος στα μάτια μου», ενός καλλιτεχνικού γεγονότος που θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους της Αθήνας να γνωρίσουν την ιδιαίτερη ομορφιά του νησιού, αλλά και τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους να παρουσιάσουν το έργο τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, από τις 19 Απριλίου έως τις 27 Απριλίου 2013. Η εκθεση θα περιλαμβάνει 30-40 φωτογραφίες σε διαστάσεις 50χ70 εκ. που θα αναρτηθούν περιμετρικά του Ιερού Ναού της Αγίας Ειρήνης στην ομωνυμη πλατεία στην περιοχή Μοναστηράκι στην Αθήνα και κάθε βράδυ θα προβάλλονται περιπου 100 φωτογραφίες σε slideshow στον ίδιο χώρο.

Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων θα γίνει από τους υπεύθυνους του Συλλόγου, και ως εκ τούτου οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να απευθύνονται στην οργανωτική επιτροπή. Ο τελικός αριθμός των φωτογραφιών θα εξαρτηθεί από την ποιότητα των προτάσεων και τον αριθμό δηλώσεων συμμετοχής που θα υποβληθούν.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών ορίζεται η Παρασκευή 15 Μαρτιού 2013. Η επιλογή των φωτογραφιών που τελικά θα παρουσιαστούν θα πραγματοποιηθεί απο επιτροπή ειδικών, η οποία συγκροτείται με ευθύνη του Συλλόγου «Λημνιοί εν δράσει». Βασικά κριτήρια για την επιλογή των φωτογραφιών θα είναι η ποιότητα της δουλειάς και η συνάφεια της πρότασης με το θέμα της έκθεσης. Ο σύλλογος «Λημνιοί εν δράσει» θα καλύψει το κόστος των εκτυπώσεων των έργων.

Πώς θα λάβετε μέρος:

Καθε άτομο μπορεί να στείλει για αξιολόγηση μέχρι 15 φωτογραφίες σχετικές με το θέμα σε jpg και μέγιστη ανάλυση 72 dpi και 1500 x 2000 pixels μεγιστες διαστάσεις. Το όνομα κάθε φωτογραφικού αρχείου θα πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα και το επώνυμο του συμμετέχοντος με λατινικούς χαρακτήρες και τον αριθμό της φωτογραφίας. πχ. Nikos_papadopoulos_01.jpg

Οι φωτογραφίες θα υποβάλλονται, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013, μόνο ηλεκτρονικά και μόνο στο Σύλλογο «Λημνιοί εν δράσει» στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ακολουθεί. Μαζί με τις φωτογραφίες οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να αναγράφουν στο e-mail : το ονοματεπώνυμό τους, τόπο κατοικίας τους και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι τελικές συμμετοχές θα ανακοινωθούν από το Σύλλογο «Λημνιοί εν δράσει» στη σελίδα του στο Facebook στα τέλη Μαρτίου.

Επικοινωνία:

Email: [email protected]

Facebook: http://www.facebook.com/Lemnioiendrasei

Τηλ. Επικοινωνίας: 6930930408

Με την υποστήριξη του Δήμου Λήμνου

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση