Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

24η «Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου» στη Σάμο

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Από τις 11 ως τις 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιείται στη Σάμο η 24η «Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου». Είκοσι ομάδες από διάφορα νησιά της Ελλάδας και συνολικά τετρακόσια άτομα, θα συμμετέχουν εφέτος στο θεσμό, η ιστορία του οποίου ξεκινάει από τη Μυτιλήνη το 1988.

H «Φαύστα» του Μποστ, «Κλέψε λιγότερο», του Ντάριο Φο, «Η λίμνη των Κύκνων», του Κίμο Γιαμπούκι και ο «Βίος Ανθόσπαρτος» του Γιώργου Μπέλλου είναι μόνο μερικές από τις παραστάσεις που θα παρουσιάσουν στο Αμφιθέατρο του Ενιαίου Λυκείου Σάμου οι ερασιτεχνικοί θίασοι, «καταθέτοντας» την αγάπη τους για την τέχνη της υποκριτικής και τη «μαγεία» της σκηνής, ως απαραίτητο «εργαλείο» για την παρουσίαση μιας σειράς ποιοτικών παραστάσεων. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η «Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου» πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Σάμου και με τη χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων εδώ: http://www.ert.gr/images/files/synantisi-erasit-thiason-PROGRAMMA%20.pdf

 

Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Α.Ε.

 

Πηγή:

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Οριστικό: Τέλος τα πανηγύρια μέχρι το τέλος Ιουλίου – “Για τον Αύγουστο βλέπουμε”

Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι - Η εισήγηση στην κυβέρνηση