Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Τσικνοπέμπτη στην Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας

Φυλή: Ρουμελιώτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Tην τρανή, Aπουκριά π’ απουκρεύουν τα φαϊά!!

Σε ένα μοναδικά πηγαίο και αυθόρμητο παραδοσιακό γλέντι μετατράπηκε το καθιερωμένο, κάθε Πέμπτη, μάθημα των Χορευτικών Τμημάτων της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας στις 20 Φεβρουαρίου 2014. Η μεγάλη δύναμη του Συλλόγου μας, οι δεκάδες γυναίκες, ετοίμασαν και προσέφεραν εκ των ενόντων μια θαυμάσια βραδιά με διάφορα τερψιλαρύγγια, πολλά από τα οποία, πριν σερβιριστούν, απεστάλησαν στα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Περισσού!

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος, διερμηνεύοντας τα ομόθυμα αισθήματα του Διοικητικού Συμβουλίου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη τους για την αβραμιαία προσφορά όλων και τους προσκάλεσε να διασκεδάσουν με τα ακούσματα της Παραδοσιακής μας μουσικής. Είναι στοιχείο καταξίωσης για ένα Σύλλογο να τον εμπιστεύονται τόσοι πολλοί, να λαμβάνουν τέτοιες πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν περίτρανα την ανάγκη του σημερινού ανθρώπου να ανταμώνει με φίλους και συμπατριώτες!

enwsi roumeliwtvn neas iwnias tsiknopempti

Θερμές ευχαριστίες χρωστούμε στον Χοροδιδάσκαλό μας κ. Ανδρέα Ατζάμπο που με τις μουσικές του επιλογές, κυρίως από την Αποκριάτικη παράδοση και την ευχάριστη διάθεσή του απογείωσε το κέφι καθιστώντας μας όλους μια μεγάλη παρέα! Και του χρόνου λοιπόν!!

enwsi roumeliwtvn neas iwnias tsiknopempti 2

Ανταποκρινόμενοι στα σχετικά αιτήματα πολλών μελών και φίλων υπενθυμίζουμε ότι τα μαθήματα για τους ενήλικες πραγματοποιούνται ως εξής:

  • στον Περισσό , κάθε Πέμπτη από 18:00 έως και 21:00 στην ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων των 3ου Γυμνασίου και 6ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας (Μακελαράκη και Σαλαμίνος).
  • στην Αλσούπολη, κάθε Τρίτη από 18:30 έως και 20:00 στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας (Μεσσηνίας 15).

 enwsi roumeliwtvn neas iwnias tsiknopempti 3

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να είναι κοντά μας ας μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6979047801, ή στο Email: [email protected] ή να μας ακολουθήσουν στο face book: Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας.

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου