Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Τελετή λήξης Χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης

Τοποθεσία: Κοζάνη Νομός: ΚΟΖΑΝΗΣ Περιφέρεια: Δυτική Μακεδονία Φυλή: Ηπειρώτες

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Τραγούδι, παιχνίδι και χορός στην τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης επέλεξε η τελετή λήξης των χορευτικών του τμημάτων για το σχολικό έτος 2012-13, να γίνει στο καταπράσινο χώρο του Πάρκου του. Σε μια ζεστή, καλοκαιρινή βραδιά το απόγευμα της Κυριακής της 16ης Ιουνίου 2013, τα νεαρά μέλη των χορευτικών του τμημάτων όπως και οι γονείς τους , απελευθερωμένοι από την έννοια των μαθημάτων και τις σκοτούρες της ζωής ξεφάντωσαν με πολύ-πολύ παιχνίδι και χορό.

τελετή λήξης χορευτικών ηπειρωτών κοζάνης 3

Οι ετοιμασίες του Συλλόγου και τα πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν οι γονείς των παιδιών έδωσαν στην εκδήλωση ένα καθαρά οικογενειακό χαρακτήρα , το οποίο αποτελεί το βασικό μέλημα του Συλλόγου Ηπειρωτών.

τελετή λήξης χορευτικών ηπειρωτών κοζάνης 2

Μάλιστα στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου , κ. Κωνσταντίνος Τσιάντας αφού αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα όσο ποτέ άλλοτε, της συνέχισης των χορευτικών τμημάτων και τη νέα σχολική χρονιά, ευχαρίστησε τους γονείς γιατί την εμπιστοσύνη που δείχνουν απέναντι στο Σύλλογο.

Το κέφι και η ζωντάνια της εκδήλωσης ήταν τέτοια που στο τέλος της βραδιάς μικροί φίλοι του Συλλόγου απελευθερωμένοι από την αγωνία που κρύβει η ηλικία τους, πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν δημοτικά και σύγχρονα τραγούδια αφήνοντας άφωνους τους μεγαλύτερους της παρέας.

Η επόμενη, μεγάλη, προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης έχει ορισθεί στις 24 Αυγούστου 2013 στο ίδιο χώρο, του Πάρκου Ηπειρωτών , με το «Ηπειρώτικο Πανηγύρι».

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου