Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Συμμετοχή του Συλλόγου Μαΐστρου στο παζάρι βιβλίου Θράκης

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Πρόσφεραν βιβλία στο κοινό της Θράκης

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ξάνθης και συγκεκριμένα στο εμπορικό πάρκο Flamingo η μεγαλύτερη εκδήλωση για το βιβλίο στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα για πρώτη φορά στη Θράκη.

 

ΕΚΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου μαζί με τον Πρόεδρο του Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α. κ. Σάββα Σεφεριάδη εκπροσώπησαν τον δήμο Αλεξανδρούπολης για την παραλαβή των βιβλίων. Ακολουθεί το δελτίο τύπου των διοργανωτών.

 

Η μεγαλύτερη εκδήλωση για το βιβλίο στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στη Θράκη. Αποφασίσαμε συνειδητά να διοργανώσουμε την εκδήλωση στην ακριτική Ξάνθη κινούμενοι όχι από εμπορικό ενδιαφέρον (υπάρχουν μεγαλύτερες πόλεις με μεγαλύτερο πληθυσμό), αλλά γιατί θεωρήσαμε χρέος μας εν μέσω οικονομικής κρίσης να προσφέρουμε τα βιβλία μας στο κοινό της Θράκης, που τα έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ και δεν είχε ποτέ πρόσβαση σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

 

ΕΚΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ 2

 

Είναι εγκληματικό σήμερα παιδιά και νέοι να μην εξερευνούν, να μην ενημερώνονται, να μην προβληματίζονται, να μην φαντάζονται, να μην ελπίζουν, να μην γνωρίζουν τον μαγικό κόσμο των βιβλίων, γιατί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα αγοράς βιβλίων.

 

ΕΚΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ 3

 

Εμείς οι Έλληνες εκδότες δεν μένουμε άπραγοι. Αντιδρούμε και απαντάμε στα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης με διέξοδο πολιτισμού. Φέρνουμε στην Θράκη την εκποίηση βιβλίου με τιμές βιβλίων που αρχίζουν από 0,50 λεπτά κάνοντας τα προσιτά στον καθένα. Με επιλογή των Δημάρχων Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής θα ενισχύσουμε με βιβλία έξι βιβλιοθήκες (δύο σε κάθε νομό).

 

ΕΚΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ 4

 

Σύλλογος

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου