Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Αδελφότητας Ψαριωτών Κορινθίας

Τοποθεσία: Ψάρι Κορινθίας Νομός: ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Περιφέρεια: Πελοπόννησος

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΨΑΡΙΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ την 26-1-2013, ώρα 20.00, ημέρα Σάββατο, στο Ξενοδοχείο “ΞΕΝΟΦΩΝ”, Αχαρνών 340, Κάτω Πατήσια, Αθήνα πραγματοποίησε τη 2η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και έκοψε την πίτα για το 2013. Στην εκδήλωση αυτή που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία ήσαν παρόντα πολλά μέλη και φίλοι της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, εκ μέρους των Στυμφαλιακών Σωματείων ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, των Ασπροκαμπιτών, ο κ. Παναγιώτης Κασμάς, των Καστανιωτών, και ο κ. Σπύρος Καβάσης, των Λαυκιωτών.

Επίσης η Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου έστειλε τις ευλογίες του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Διονυσίου και τις ευχές για ευόδωση των έργων της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, εκφράζοντας την λύπη για την αδυναμία της φυσικής παρουσίας του σεβασμιωτάτου. Τέλος, δια μέσου του Προέδρου της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, χαιρετισμό απηύθυναν οι Στυμφαλιακοί Σύλλογοι Κεφαλαριωτών (Ντούσια), Μπουζιωτών (Κυλλήνη), Μπασιωτών (Δροσοπηγή), ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, πρώην Δήμαρχος Στυμφαλίας και πρώην Πρόεδρος Κοινότητος Καλλιάνων και δεύτερης γενιάς Ψαραίος εκ πατρός, Κωνσταντίνος Λέγγας του Μάρκου, καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος Λαυκιωτών κ. Φώτιος Παπαγεωργίου.

Την πίτα του 2013 για λογαριασμό της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ έκοψε ο αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου και εψάλη τρισάγιο υπέρ των μελών της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ και όλων των παρευρισκομένων.

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου