Κλείσιμο Χάρτη 

  Χάρτης/Αναζήτηση Συλλόγων 

Παραδοσιακό Σεργιάνι με τους Κορυβαντες

Τοποθεσία: Αγία Παρασκευή Αττικής Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ Περιφέρεια: Αττική

Έχετε κάποια απορία ή παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΠΑΧΥ ΧΑΛΙ ΕΣΤΡΩΣΑΜΕΝ, ΧΑΛΙ ΤΑΞΙΔΕΜΕNO»
Το πρώτο παραδοσιακό χαλί έστρωσε το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη στο Κοντόπευκο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ». Επάνω του τα χορευτικά τμήματα χόρεψαν και τραγούδησαν χορωδιακά τραγούδια με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας, ταξιδεύοντάς μας από τη πανέμορφη Ικαρία στη μαγευτική Μικρά Ασία, και από τη Μεσσηνία έφτασαν στη Θράκη!

Συνοδοιπόρους αλλά και σημαντικούς συνεργάτες είχε τα μέλη, φίλους και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό & Περιβαντολλογικό Σύλλογο Κοντοπεύκου- Πευκακίων-Παραδείσου τους οποίους ευχαριστεί θερμά. Θιασώτες στη σκηνή οι επίσημοι του δήμου, όπως αναλυτικά αναφέρθηκαν σε δημοσίευμα του Πολιτιστικού Περιβαντολλογικού συλλόγου, οι οποίοι ευχαριστήθηκαν όλες τις μουσικοχορευτικές διαδρομές, καθώς και το γλέντι που ακολούθησε μαζί με όλους τους δημότες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και το ταξίδι τελειώνει εδώ, αφήνοντας πίσω του ικανοποίηση στα μέλη από τις συλλογικές προσπάθειες , αλλά και ζωντανές, εύθυμες και αισιόδοξες αναμνήσεις!!Ο σύλλογος ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ εύχεται σε όλους ζεστό και ευχάριστο καλοκαίρι, και περιμένει με αστείρευτη αισιοδοξία το Σεπτέμβρη να πλαισιωθεί με όλο και περισσότερα μέλη για καινούρια «ανταμώματα» με την παράδοση!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της βραδιάς στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.533638636701581&type=1

Σχόλια Χρηστών

x

Δείτε Επίσης

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασσήρου